"PLESAO" JE PO TERENU PROTEKLE JESENI: Učesnik 19 ligaških golova napušta opremu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

07.01.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je tu kada je klubu bio najpotrebniji, ali je sada vreme za rastanak.

"PLESAO" JE PO TERENU PROTEKLE JESENI: Učesnik 19 ligaških golova napušta opremu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Polet Popučke

Ekipa iz Popučke igra svoju osmu vezanu sezonu u okviru Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad), ali se ovaj niz može prekinuti već početkom sledeće takmičarske godine.

Republika

Polet zimsku pauzu provodi na deobi liderske pozicije sa učinkom od devet trijumfa, tri remija i jednog poraza. Prvo mesto na tabeli ekipa deli sa sastavom Kolubare 2 (Valjevo), dok je trećeplasirani tim na samo jedan bod zaostatka (29 bodova), i to su tri kluba koja će na proleće voditi bitku za najviši plasman.

Polet je prošle kalendarske godine u ovo vreme bio na ivici zone ispadanja, tada je uprava odličnim prelaznim rokom uspela da na proleće digne klub do šeste pozicije, dok je po broju osvojenih bodova u drugom delu prvenstva ekipa bila ubedljivo prva. Velike zasluge za odlične partije ima i Nemanja Anđelković (21) koji je stigao u Popučke da pomogne u borbi za opstanak, a dres tima nosio je i protekle jeseni.

Uprava kluba je danas na društvenim mrežama rastužila svoje pristalice, potvrđena je informacija da se putevi Poleta i Nemanje rastavljaju, i da će Anđelković nastaviti fudbalsku karijeru na drugoj adresi. Saopštene kluba prenosimo u celosti:

- Dragi Nemanja, na današnji dan, pre tačno godinu dana došao si u naš klub da nam pomogneš da izborimo opstanak u ligi. To smo i uspeli, ali to nije sve, Polet Popučke je odigrao drugi deo sezone za pamćenje, uz 10 pobeda, dva remija i samo jednog poraza. Ove sezone nastavili smo u istom duhu i završili smo na prvom mestu na polusezoni, uz tvojih deset golova i devet asistencija. Hvala ti na svemu i nadamo se da ćeš se opet vratiti u svoj klub! Vrata su ti uvek otvorena!

Anđelković je u dosadašnjoj karijeri pored Poleta bio i član Strmova, OFK Divca, Radničkog iz Valjeva i Šampiona. Jesenjim partijama privukao je pažnju mnogih klubova, i iz jačih rangova takmičenja i sada je na njemu da odabere sredinu u kojoj želi da nastavi da se bavi fudbalom.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading