BOŽIĆNE BOMBE U POPUČKAMA: Polet sprema tim za prolećne bitke za opstanak!

Autor:

Sport

08.01.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trio povratnika u Poletu.

BOŽIĆNE BOMBE U POPUČKAMA: Polet sprema tim za prolećne bitke za opstanak!

Foto: FK Polet Popučke

Ekipa iz Popučke se već sedam godina takmiči u Međuopštinskoj ligi Kolubara

Republika

Ovu polusezonu su sa učinkom 2-3-8 završili na 12. poziciji sa devet osvojenih bodova. Fenjeraš na tabeli ima šest, prva ekipa iznad crte sedam. S obzirom da je Polet poslednjih par sezona završavao u gornjem delu tabele, trenutni rezultat ne zadovoljava nikoga u klubu.

Dres Poleta na proleće nosiće Luka Kojić, Miloš Maletić i Nemanja Anđelković.

Luka Kojić dolazi iz Strmova, igrao je za mlađe selekcije Krušika, pokriva pozicije krila i beka gde je igrao standardno.

Republika

Foto: FK Polet Popučke

Luka Kojić

Miloš Maletić igra na sredini terena gde može pokriti sve pozicije. U klubu očekuju da će sa njim promeniti totalno tok igre. Maletić je ponikao u Poletu, a kasnije je igrao za Dupljaj, Jadar 2013, Sovljak i Žabari iz kojih se i vraća u Popučke. 

Republika

Foto: FK Polet Popučke

Miloš Maletić


Nemanja Anđelković je sa Kojićem posle Strmova deliti svalčionicu i u Poletu. Anđelković je igrao za mlađe selekcije Radničkog Peti put, zatim za prvi tim Divci. Jako kvalitetan igrač koji ima veliko iskustvo igranja u višem rangu.

Republika

Foto: FK Polet Popučke

Nemanja Anđelković

Polet prolećni deo prvenstva otvara na svom terenu protiv ekipe Tešnjar. Prvi susret ove sezone završen je pobedom drugoplasiranog tima na tabeli rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading