KOPOLA SPOPADAO GOLIŠAVE STATISTKINJE? Reditelj optužen za uznemiravanje na snimanju filma "Megalopolis"! ŠOK!

Autor:

Zabava

16.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I čuveni Frensis Ford Kopola našao se na optuženičkoj klupi.

KOPOLA SPOPADAO GOLIŠAVE STATISTKINJE? Reditelj optužen za uznemiravanje na snimanju filma "Megalopolis"! ŠOK!

Foto: shutterstock

Reditelj Frensis Ford Kopola (85), čija se premijera novog ostvarenja "Megalopolis" s nestrpljenjem očekuje na Kanskom festivalu, optužen je za seksualno uznemiravanje!

Navodno, Kopola je pokušao da poljubi neke od statistkinja u toplesu tokom snimanja pomenutog filma. Očevici su, navodno, izjavili da je oskarovac tokom snimanja scene u jednom klubu pokušao da poljubi neke obnažene statistkinje, a producent filma Daren Dimitri tvrdi da je grljenje i ljubljenje devojaka bio Kopolin nalin da im pomogne da se opuste i dožive pravu klupsku atmosferu u ključnoj sceni. 

- Niko se nije žalio na uznemiravanje ili loše ponašanje na snimanju - naglasio je Dimitri.

Republika

Foto: Ap photo/ Brent N Clarke

 

Inače, novo ostvarenje Frensisa Forda Kopole pod nazivom "Megalopolis" jedno je od najiščekivanijih ove godine, a o ovom projektu Kopola sanja već 40 godina. Da bi ga realizovao morao je mnogo da se žrtvuje.

Ne bi li ostvario svoju veliku želju i snimio "Megalopolis" Kopola je morao da uloži sopstvenih 120 miliona dolara! Prva verzija scenarija nastala je davne 1983. godine, a od tada do danas film je nekoliko puta najavljivan, odlagan, pa i napuštan, a čak su neke scene snimljene, pa kasnije odbačene.

U "Megalopolisu" glume Adam Drajver, Natali Emanuel, Đankarlo Esposito, Obri Plaza, Džon Vojt, Šaja Labaf, Lorens Fišburn i Dastin Hofman. Pored njih, pojaviće se i Kopolina sestra Talija Šajr i njen sin Džejson Švarcman.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading