BIVŠA ŽENA FUDBALERA NAKON RAZVODA SVE MU JE OSTAVILA: Sada je udata za bogataša, rodila mu dete, a u petoj deceniji KIDA KAKO IZGLEDA (FOTO)

Autor:

Lifestyle

16.05.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević bila je udata za Vladimira Stojkovića, a razvod im je bio buran.

BIVŠA ŽENA FUDBALERA NAKON RAZVODA SVE MU JE OSTAVILA: Sada je udata za bogataša, rodila mu dete, a u petoj deceniji KIDA KAKO IZGLEDA (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bojana Rajić

Bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević je bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića sa kojim je bila u ljubavnom odnosu. Oni su se venčali 2009. godine, a potom su dobili sina Lava. Ipak, bračna idila nije dugo trajala te je par odlučio da stavi tačku na ljubavni odnos. Posle pet godina zajedničkog života oni su se razišli. 

Bojana je tvrdila da je Vladimir varao, dok je on nju optužio da je imala aferu sa tadašnjim porodičnim prijateljem, Branislavom Đurđevićem. Njihov život obeležili su i brojni teški trenuci, a onda je u jednom intervjuu bivša manekenka istakla da ne može da dozvoli da od Stojkovića naprave ludaka, kao i da joj je žao zbog priča koje su izašle u medije nakon što su se rastali.

- Osećam se užasno, ne zbog moje bračne "polukrize", već zbog medijske pompe koja se oko toga stvorila. Da me je suprug udario, to je zaista netačno. Nikada u životu me nije udario, zaista, i koliko god ja bila besna na njega zbog nekih drugih stvari, jednostavno ne mogu da dozvolim da od njega prave ludaka, stvarno. To je nedopustivo - tvrdila je ona.

Foto: instagram.com/bojanarajic

Manekenka Bojana Rajić bila je u braku sa Vladimirom Stojkovićem

Nakon razvoda Bojane i Vladimira, svako je otišao u svom pravcu. Ipak, Bojana je nakon mnogobrojnih optužbi odlučila da se odrekne celokupne imovine. Kasnije, udala je se za Branislava Đurđevića i rodila mu dete.

Ona danas ima 44 godine i sina Vukašina kog je dobila iz braka sa Branislavom, kao i Lava iz braka sa Vladimirom Stojkovićem. Sa Branislavom je u braku od 2015. godine. On je studije završio u Bostonu, a danas je direktor u jednom preduzeću, takođe radio je u više uspešnih kompanija.

Bojana se danas retko pojavljuje u javnosti, a najčešće se oglašava putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading