SARADNJA JE POTVRĐENA: Šponja je treće zimsko pojačanje Borca!

Autor:

Sport

07.01.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se jačanje igračkog kadra.

SARADNJA JE POTVRĐENA: Šponja je treće zimsko pojačanje Borca!

Foto: Shutterstock

Zimsku pauzu ekipa Borca u okviru Opštinske lige Ruma-Irig provodi na četvrtoj poziciji sa deset bodova zaostatka za liderom. Dugogodišnji učesnik aktuelnog ranga takmičenja uveliko priprema igrački kadar za prolećne izazove.

Republika

Učinak Borca (Stejanovci) nakon osam odigranih jesenjih mečeva je polovičan, zabeležena su četiri trijumfa i isto toliko poraza, uz gol razliku 24:12. Igrački kadar tima će tokom predstojećeg prelaznog roka biti izmenjen u određenoj meri, a sve sa ciljem da se ostvari što bolji plasman na proleće.

Što se tiče dosadašnjih pojačanja, Aleksandar Kozlina dolazi iz redova žarkovačkog Napretka, dok je Danilo Ristić nakon šest meseci u opremi Fruške Gore stigao i opremu Borca.

Treći zimsko novajlija u Stejanovcu je Miloš Šponja (23) doskorašnji fudbaler Fruškogorca iz Krčedina, gde je proveo poslednjih šest meseci. Sa svojim sada već bivšim saigračima u višeg rangu stigao je do plasman na petu poziciju u ligi.

Republika

Foto: FK Borac Stejanovci

Šponja stigao u Bora

Šponja pokriva poziciju polušpica, mada mu nisu strani ni zadaci na drugim pozicijama u ofanzivnom delu tima. U dosadašnjoj karijeri pored Krčedina branio je i boje ČSK-a (Čortanovci), Hajduka iz Beške i Železničara iz Inđije. 

Prolećni deo prvenstva Borac otvara protiv imenjaka iz Klenka na gostovanju, prvi duel ova dva tima završen je ubedljivom pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 10:0. Gotovo tokom celog jesenjeg dela sastav iz Stejanovca je igrao u promenjivoj formi, i glavni cilj na proleće će sigurno biti da se pruže dobri rezultati u kontinuitetu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading