VREME JE ZA POVRATAK: Iskusni krilni napadač opet u Novom Selu!

Autor:

Sport

11.12.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dve i po godine opet u plavo-belom dresu.

VREME JE ZA POVRATAK: Iskusni krilni napadač opet u Novom Selu!

Foto: FK Polet Nikinci

Tim iz Novog Sela je prelazni rok otvorio dolaskom jednog od najboljih štopera u ligi, Pantelić je nakon 11 godina napustio redove Ibra i zadužio je dres Omladinca. Uprava kluba radi uveliko na novim igračima, i u toku jučerašnjeg dana je stigao još jedan novajlija.

Republika

Boban Atanasković (33) nakon dve i po godine vraća se u Novo Selo, gde će opet obući dres Omladinca koji je već nosio u periodu od početka 2020. do leta 2021. godine. Atanasković je proteklih godinu dana bio član Napretka (Gračac), pre toga je bio u sastavu Borca Vraneši.

Iskusni krilni fudbaler je u prošlom mandatu boje Omladinca branio u zonskom stepenu takmičenja, tada je odigrao 20 mečeva i pet puta je zatresao mrežu rivala. U Raškoj okružnoj ligi, u kojoj će nastupati od proleća bio je član Borca (Vraneši), i tada je na 12 utakmica čak sedam puta upisao svoje ime u listu strelaca. 

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Drugi novajlija

Drugo pojačanje tima iz Novog Sela je dobro poznato ime u fudbalskim okvirima, osim gore pomenutih klubova igrao je i za Real (Podunavci), i uglavom je kroz karijeru nastupao u višim rangovima takmičenja.

Po dosadašnjim potezima uprave, jasan je cilj da se igrački kadar pojača iskusnim fudbalerima, koji će na terenu doneti instant kvalitet. Zaostatak za liderom je deset bodova, jeste veliki, ali Omladinac svakako neće odustati, dobrim rezultatima na proleće tim iz Novog Sela se nada priključivanju borbi za viši rang.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading