KIŠA, BLATO I PERMANENTNA BORBA: Fudbaleri Inđije odlučno protiv ambicioznih Vrščana!

Autor:

Sport

11.12.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Inđiji ništa novo. Zeleno-beli izvojevali pobedu protiv čvrstog banatskog prvoligaša za kraj jesenje polusezone.

KIŠA, BLATO I PERMANENTNA BORBA: Fudbaleri Inđije odlučno protiv ambicioznih Vrščana!

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Na zelenoj površini "Tojo Tajres Arene", u zvanično poslednjem kolu jesenjeg dela sezone, snage su odmerile ekipe domaće Inđije i OFK Vršca.

Republika

Tmuran, hladan, kišni dan doprineo je tome da teren bude izuzetno težak za igru i nepredvidiv za loptu što je umnogome samoj utakmici pridalo epitet nepredvidive. 

Prvo poluvreme prošlo je u znaku domaćina koji je konstantno diktirao tempo, a čemu su gosti pokušali da se suprotstave međutim bezuspešno. Vrebali su gol fudbaleri iz Indjije u kontinuitetu kroz brojne slobodne udarce, kornere ali i iz igre preko Radosavljevića, Đorđevića i Maričića a ostaće upamćeno impresivno postavljanje kapitena Vršca za udarac glavom ka golu na kom je stajao Velimirović. Ekipa zeleno-belih bila je usaglašena na terenu a njihova igra posedovala je "i glavu u rep" što je na kraju i rezultiralo golom Stojanovića u 37. minutu. 

Početak drugog dela igre nagoveštavao je ponavljanje iste priče pogotovo u 69. minutu kada Maričić bez problema ponovo trese mrežu ispred koje stoji golman gostiju Andrijanić. Međutim, taj gol kao da je razrdrmao i probudio inat kod fudbalera iz Vršca te je njihova igra od tog momenta postala u velikoj meri oštra i ofanzivna.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/Prva liga Srbije

Detalj sa meča

Nisu se opustili ni fudbaleri Inđije pa se do kraja utakmice na terenu mogla videti prava rovovska borba i kvalitetan fudbal. Gosti su sve češće ulazili u nimalo naivne šanse od kojih je jedna i ta kada je Francis uputio loptu ka golu domaćina a ona tamo iskliznula iz ruku golmana Velimirovića i tako zamalo završila u mreži. Iz niza prilika usledio je i gol ekipe Vršca koji u 77. minutu postiže Čejić nakon lopte koju mu je poslao Milivojević. Tenzija je rasla i na tribinama ali i na klupama ekipa. Igrači obe ekipe su padali i ustajali, vukli se, kidali, borili a sudija je pred sam kraj meča imao pune ruke posla.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fk Inđija (@fk_indjija_)

 


Utiske sa ovog susreta sumirali su, za "Republika.rs" šef stručnog štaba Inđije, Jovan Golić kao i šef stručnog štaba OFK Vršca, Zoran Kostić: 

- Kao što smo i očekivali bila je teška i zahtevna utakmica iz više razloga. Pre svega zbog izuzetno teškog terena i kvalitetnog i dobro organizovanog protivnika. Obzirom na sve to ja sam prezadovoljan partijom koju smo danas prikazali. Kontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili. Da nismo primili gol pred kraj utakmice bilo bi to gotovo savršeno. izdanje. Ostala nam je još jedna utakmica (zaostala) u četvrtak u Leskovcu protiv Dubočice i sa njom zatvaramo ovaj jesenji deo koji je po meni uspešan jer se trenutno nalazimo na poziciji koja nas vodi u Super ligu Srbije što i jeste naš cilj. - zadovoljno je izjavio Golić. 

 

 

- Očigledno da je utakmica u kupu ostavila posledice na našu ekipu što svakako ne sme da bude opravdanje.Nismo bili na potrebnom nivou, na to su se nadovezale i individualne greške tako da smo surovo kažnjeni. Čestitke ekipi Indjije na zasluženoj pobedi. Što se tiče pauze pre svega da se dobro odmorimo posle naporne polusezone a svakako i da iskoristimo pauzu da se adekvatno pojačamo za nastavak. - rekao je Kostić. 

Inđija - OFK Vršac 2:1 (1:0)

Inđija: Velimirović, Mitrović, Đoković, Maričić, Đorđević, Vrbić, M. Janjić, Desančić, Mijailović, Stojanović, Radosavljević

 Igrali su još: V. Janjić, Kukolj, Vuković, Tešić, Kojić

OFK Vršac: Andrijanić, Petrić, Zoćević, Milivojević, Todorović, Lazevski, Silva, Stojković, Tasić, Cherif, Miladinović

Igrali su još: Francis, Čejić, Braunović, Glavinić, Graonja  

Utakmica se završila zasluženom pobedom fudbalera iz Inđije pred kojima je već u četvrtak zaostali meč u kom će koplja ukrstiti sa GFK Dubočicom, dok ekipa Vršca jesenju polusezonu završava čvrsto držeći devetu poziciju tabele Prve lige Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading