NAKON EPIZODE U DRESU CRVENO-BELIH, POVRATAK KUĆI: Iskusni centarfor je spreman da pomogne svom bivšem klubu!

Autor:

Sport

08.01.2024

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par dana se pisalo o njegovom odlasku, sada je i zvanično!

NAKON EPIZODE U DRESU CRVENO-BELIH, POVRATAK KUĆI: Iskusni centarfor je spreman da pomogne svom bivšem klubu!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Nakon jesenjeg dela prvenstva u okviru Srpske lige Vojvodina, situacija na tabeli je takva da će se pola lige boriti na proleće za opstanak, jedan od klubova koji je u toj situacije je i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Republika

Sastav Jedinstva zimsku pauzu provodi na 14. poziciji sa 15 osvojenih bodova, samo četiri više ima tim iz Stare Pazove u odnosu na fenjeraša na tabeli. Nisu uspevali fudbaleri da pronađu pravu formu, napravljena je i serija od osam vezanih utakmica bez trijumfa, i u tim trenucima je samopouzdanje svih bilo na jako niskom nivou.

Što se tiče dosadašnjeg transfer perioda, dolaznih zvaničnih transfera nije bilo, dok je bilo par odlazaka, međutim danas je potvrđen prvi novajlija u Staroj Pazovi.

Filip Rađen (25) nakon šest meseci provedenih u Radničkom iz Sremske Mitrovice vraća se u Pazovu, odakle je leta 2023. godine i otišao da se "oproba" u višem rangu. Rađen je protekle jeseni upisao osam nastupa u Prvoj ligi Srbije, i tom prilikom je sakupio 304 minuta, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/FK Radnički Sremska Mitrovica

Pađen se vraća u Jedinstvo

Prvo zimsko pojačanje Jedinstva je fudbaler sa izrazito napadačkim karakteristikama, koji se najbolje snalazi na poziciji špica. Rađen je ponikao u mlađim kategorijama BSK-a iz Borče, kasnije je bio član Grafičara, Radničkog (Novi Beograd) i BASK-a. 

Tim iz Stare Pazove ima treći najslabiji napad u ligi, i dolazak napadač je bio primaran za nastavak prvenstva. Rađen je već bio član Jedinstva godinu i po dana, i dobro je upoznat sa klubom, pa mu period prilagođavanja neće biti potreban.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading