PO UKUSU TRENERA RAJIĆA: Braća Kovačević stigla su u Bački Petrovac!

Autor:

Sport

08.01.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa proverenim snagama u borbu za opstanak.

PO UKUSU TRENERA RAJIĆA: Braća Kovačević stigla su u Bački Petrovac!

Foto: facebook.com/FK Mladost' Petrovec/printscreen

Tim iz Bačkog Petrovca poslednjih par sezona nalazi se u samom vrhu tabele Vojvođanske lige Sever, ali je situacija u aktuelnom prvenstvu dosta drugačija.

Republika

Zimsku pauzu sastav Mladosti provodi na poslednjoj poziciji na tabeli, učinak od dva trijumfa, tri remija i 10 poraza bio je dovoljan samo za "fenjer". Devet osvojenih bodova dovelo je do toga da ekipa za trenutnom sigurnom zonom zaostaje samo dva boda, što znači da ništa nije izgubljeno, i da se na proleće može do sigurne luke.

Krajem decembra došlo je do promene na klupi Mladosti, operacija opstanak poverena je Nenadu Rajiću, koji je bio u sličnoj situaciju pre par sezona sa Vojvodinom iz Bačkog Gradišta, gde je uspešno izborio opstanak u ligi. 

U Bačkom Petrovcu je pre par sati potvrđen i dolazak dva pojačanja. Milan i Miloš Kovačević nakon epizode u Mladosti iz Bačkog Jarka nastavljaju karijeru u istoimenom klubu, ali iz Bačkog Petrovca. 

Milan (23) je proteklih šest meseci bio u Bačkom Jarku, pre toga je u karijeri nastupao za Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, Jedinstvo iz Rumenke i Vojvodinu iz Perleza, reč je o fudbaleru koji vezni fudbaler.

Miloš (26) je stariji tri godine od svog brata, i godinu dana više je od njega u Bačkom Jarku, gde je jedan period nosio i kapitensku traku oko ruke, pre toga je bio član RFK-a Novi Sad. Braća Kovačević pored travnate podloge aktivni su i na parketu gde trenutno nastupaju za KMF Novi Sad.

Dolaskom braće Kovačević trener Rajić je dobio dva iskusna fudbalera koja dobro poznaju uslove u zonskom rangu takmičenja, i koja će sigurno dosta značiti u prolećnim utakmicama u borbi za opstanak.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading