NAKON ŠEST MESECI - RASTANAK: Mladi defanzivni fudbaler će potražiti novi klub ove zime!

Autor:

Sport

09.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se da pokaže njegov pun potencijal.

NAKON ŠEST MESECI - RASTANAK: Mladi defanzivni fudbaler će potražiti novi klub ove zime!

Foto: Privatna arhiva Marka Kneževića

Četiri sezone tim iz Vojke vezao je u okviru Vojvođanske lige Jug, ali se trenutno igra treća godina u Sremskoj ligi.

Republika

Zimsku pauzu sastav Sremca provodi na 11. poziciji sa 16 osvojenih bodova. Učinak od četiri trijumfa, isto toliko remija uz sedam poraza trenutno je dovoljan za "klackalicu" između sredine tabele i opasne zone. 

Što se tiče dosadašnjih informacija iz kluba, došlo je do promene na klupi, Popova je zamenio Milan Vujašin. Potvrđen je i nastavak saradnje sa veoma bitnim članom igračkog kadra, Nikolom Pavkovićem, ali je sada stigla potvrda i jednog odlaska. 

Mladi defanzivni fudbaler Marko Knežević (18) nakon šest meseci provedenih u Sremcu menja sredinu i u predstojećem periodu će sagledati dobro gde će nastaviti karijeru. Knežević je sedam puta bio starter, sakupio je 871 minut na 13 utakmica, od toga je dve odigrao u okviru kup takmičenja.

Republika

Foto: FK Sremac Vojka

Knežević od proleća na novoj adresi

Knežević je ponikao u Radničkom iz Nove Pazove, gde je prošao sve mlađe kategorije, i malo pre 18. rođendana odlučio se za promenu sredine. Leta 2023. godine stigao je u ekipu Sremca, ali je sada došlo vreme za novi izazov u karijeri. Pored nastupa na travnatoj podlozi, Marko je aktivan i na parketu gde je nastupao dve godine za KMF Nova Pazova.

Mladi defanzivac sigurno neće biti dugo bez angažmana, reč je o školovanom fudbaleru koji tek treba da pokaže pun potencijal, i koji za to mora imati redovne seniorske minute, što će sigurno biti "uslov" prilikom odabira novog kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading