OPSEŽNA ANALIZA JE OBAVLJENA: Sportski direktor izneo planove za prelazni rok - DOLAZE dvojica fudbalera!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.01.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuju se znatno bolja ostvarenja tokom predstojećeg proleća.

OPSEŽNA ANALIZA JE OBAVLJENA: Sportski direktor izneo planove za prelazni rok - DOLAZE dvojica fudbalera!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri Metalca iz Gornjeg Milanovca jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su u sigurnoj zoni, ali i pored činjenice da se ekipa tokom proleća može uključiti u borbu za plasman u plej-of, niko u klubu ne sme da prenebregne činjnicu da bi ih samo nekoliko loših rezultata ponovo vratili u grčevitu borbu za osptanak.

 

Zimska pauza je iskorišćena kako bi se izvršila podrobna analiza svega što je učinjeno tokom prethodne jeseni, sa posebnim osvrtom na poslednjih osam prvenstvenih mečeva tokom kojih je ekipa pokazala da može biti jedan od konkurenata i za gornji dom tabele.

- Trener Vladimir Otašević je obavio temeljnu analizu tog perioda i izuzetno je zadovoljan koliko su igrači pružili. Upravo na bazi te analize napravljen je plan o doselekciji ekipe. Već je poznato da smo dobili još jednog iskusnog špica, stigao je Marko Mirić, koji bi trebalo koncepcijski odlično da se uklopi. Namera nam je da dovedemo još jednog igrača za poziciju levog beka i jednog veznog. Klub su, za sada, napustili Svetislav Milošević, Melvin Kolašinac i Mina Esteban. Odlazaka će biti još - istakao je sportski direktor Metalca Ivan Vuksanović za zvanični klupski portal.

Treba napomenuti da su svi prvotimci Gornjomilanovčana dobili lični program priprema sa kojima su krenuli već 4. januara. Predstojećeg petka i subote biće održana testiranja, a prvi trening u zimskim pripremama zakazan je za ponedeljak 15. januar.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Marko Mirić je prvo zimsko pojačanje kluba iz grada podno Rudnika

 

Već sada je poznat i raspored pripremnih utakmica. Pretposlednjeg dana meseca januara Metalac gostuje OFK Beogradu, a zatim slede i mečevi protiv Javor-Matisa (3. februar), gornjomilanovačkog Takova (7. februar), čačanskog Borca 1926 (11. februar), dok je generalno proba zakazana za 17. februar kada će u prestonici odmeriti snagu sa ekipom RFK Grafičara.

U prolećnoj premijeri Metalac u Gornjem Milanovcu dočekuje ekipu Smedereva 1924. Navedeni susret je zakazan za 24. februar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading