JEDNO JE SIGURNO: Iskusni fudbaler neće biti dugo bez angažmana!

Autor:

Sport

09.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan u izboru nove sredine.

JEDNO JE SIGURNO: Iskusni fudbaler neće biti dugo bez angažmana!

Foto: Privatna arhiva Nikole Nedeljkovića

Prošlogodišnji novajlija u okviru prvoligaškog karavana, tim sa Novog Beograda, stigao je do plasmana u "plej-of", međutim situacija u aktuelnom prvenstvu je nešto drugačija.

Republika

Radnički zimsku pauzu provodi na 13. poziciji sa 19 osvojenih bodova, što je trenutno dovoljno za plasman u zonu selidbe u niži rang takmičenja. Učinak od četiri trijumfa, sedam remija i devet poraza bio je dovoljan za plasman u donji deo tabele, i ekipa će verovatno biti u "plej-aut" zoni" nakon kraja regularnog toka takmičenja.

Radnički prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju imenjaku iz Sremske Mitrovice (2. mart), a tada se sigurno u dresu novobeogradskog kluba neće pojaviti Nikola Nedeljković (33), koji je dobio čiste papire i slobodan je u izboru nove sredine.

Nedeljković je fudbaler koji može pokriti više pozicija u veznom redu, nisu mu strani ni defanzivni ni ofanzivni zadaci na sredini terena. Protekle jeseni zabeležio je 17 nastupa u okviru Prve lige Srbije, sakupio je 1211 minuta i dva puta je uputio ključno dodavanje za pogodak svog tima.

 

 

Nikola je u sezoni 19/20 bio šampion drugog ranga takmičenja u našoj zemlji sa ekipom Zlatibora. Iskusni vezni fudbaler je sa Novim Pazarom nastupao u Superligi Srbije, ali je uglavnom bio član prvoligaškog karavana (266 mečeva, 31 pogodak, 12 asistencija).

U dosadašnjoj karijeri sada već bivši fudbaler Radničkog sa Novog Beograda bio je i član Inđije, Bačke, Bežanije, Rakovice, Budućnosti (Dobanovci), Radničkog iz Obrenovca, dok je šest meseci proveo i u Austriji u opremi "FC First Vienna".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading