OZBILJAN IGRAČ ZA LIGU U KOJU DOLAZI: Pored karijere van granica naše zemlje, zabeležio je i nastupe u Superligi Srbije!

Autor:

Sport

08.01.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji bi bio pojačanje i u dosta jačim rangovima.

OZBILJAN IGRAČ ZA LIGU U KOJU DOLAZI: Pored karijere van granica naše zemlje, zabeležio je i nastupe u Superligi Srbije!

Foto: FK Dunavac Grocka

Igra se u Grockoj već duži vremenski period Prva beogradska liga, i po potezima ove zime čelnih ljudi kluba, možda postoji namera da se to i promeni.

Republika

Sastav Dunavca zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 21, osam bodova je udaljen jesenji prvak, dok je mesto koje vodi u baraž za viši rang na rastojanju od sedam bodova. Imajući u vidu da je su na proleće u opticaju 33 boda, ništa nije izgubljeno.

U dosadašnjem toku zimskog prelaznog roka tim iz Grocke ojačan je dolaskom tri fudbalera, Marko Simeunović (34)Ilija Dejanović (23) i Aleksa Cvetković (21) pružili su ruku čelnim ljudima kluba. Igor Krmar (32) četvrti je novajlija Dunavca, reč je o fudbaleru koji ima bogato iskustvo igranja kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. 

Krmar može pokriti obe bekovske pozicije na terenu, ali je u jednom periodu karijere bio i na mestu desnog krila. Van granica naše zemlje bio je član Slavije i OFK Sloge (BIH), Bohemiansa (Češka), Rabotničkog iz Makedonije i Atlantasa iz Litvanije. 

Što se tiče nastupa u našoj zemlji, u Superligi branio je boje Smedereva i Radničkog iz Kragujevca, i tamo je ukupno zabeležio 25 nastupa. Uglavnom je branio boje prvoligaških klubova gde je sakupio 112 "istrčavanja" na teren, nosio je dres BSK Borče, Mačve iz Šapca, Bežanije, Slobode Užice, Zemuna, Dinama iz Pančeva... 

Prethodne polusezone Krmar je bio član Boleča iz Grocke, i u Beogradskoj zoni je zabeležio protekle jeseni pet nastupa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading