U BORCU SE NE ŠALE: Jesenja titula je tu, sada se "cilja" šampionski pehar i na kraju sezone!

Autor:

Sport

09.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač sa prvoligaškim iskustvom zadužio je opremu tima!

U BORCU SE NE ŠALE: Jesenja titula je tu, sada se "cilja" šampionski pehar i na kraju sezone!

Foto: FK Borac Vraneši

Igra se u Vranešima malo više od jedne decenije Raška okružna liga, i po jesenjim partijama izgleda da je došlo vreme da se to promeni.

Republika

Borac zimsku pauzu provodi na liderskoj poziciji sa učinkom od osam trijumfa, tri remija i dva poraza. Bodovni saldo na koti 27 bio je dovoljan za jesenju titulu, uz dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. 

Prelazni rok otvoren je dolaskom Dejana Popovića (24), reč je o defanzivnom fudbaleru koji je protekle pet godine nosio opremu Reala (Podunavci), i u tom periodu je zabeležio i tri sezone u okviru Srpske lige Zapad.

Danas je ozvaničen novi dolazak, Popović će nakon svlačionice Reala sa Zvonkom Lazarevićem (33) deliti i prostorije Borca. Iskusni čuvar mreže nakon godinu dana provedenih u Podunvacima menja sredinu, i stiže u redove aktuelnog jesenjeg prvaka okružne lige.

Lazarević je u karijeri bio "jedinica" malog broja klubova, ali je u svim provodio više sezona, stajao je na golu Trstenika PPT, Bane (Raška), Dinama iz Pančeva, Ribnika, Reala i Napretka (Gračac). Borac će iskusnom čuvaru mreže biti "tek" sedmi tim u karijeri.

Iskusni čuvar mreže će treću najbolju odbranu u ligi dodatno ojačati na proleće, sigurno je da će svojim prisustvom kako na treninzima, tako i na utakmicama dosta značiti svojim novim saigračima. Borac se dugo vremena nije našao u situaciji u kojoj se sada nalazi, kandidat je za plasman u zonski rang takmičenja, a Zvonko je neko ko ima prekopotrebno isksutvo.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading