NOVA POJAČANJA U ŠULJMU: Trener Ćuruvija sklapa tim po svom ukusu!

Autor:

Sport

09.01.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već devet novih fudbalera je stiglo.

NOVA POJAČANJA U ŠULJMU: Trener Ćuruvija sklapa tim po svom ukusu!

Foto: Shutterstock

U Šuljmu je ove zime jako prometno, uprava kluba je dovođenjem novog trenera odlučila da potpuno izmeni mnoge stvari u klubu.

Republika

Igrački kadar je do sada ojačan dolaskom čak šest fudbalera, redom su opremu Napretka zaduživali Jasmin Smajlović, Sava Vuković, Vladimir Karolić, Dušan Mađarovski, Anđelko Simić i Nikola Vićentić. 

Pre par sati potvrđena su još dva zimska pojačanja, koja će se staviti na raspolaganje treneru Ćuruviji za prolećni deo sezone. Srđan Savatić i Aleksandar Anđić najnovije su akvizicije uprave Napretka.

Aleksandar Anđić (38) je verovatno dobro poznat fudbaler svima u Sremu i okolini, dolazi iz redova Srema iz Sremske Rače. Reč je o fudbaleru koji može pokriti više pozicija u veznog redu, karakteriše ga veliko iskustvo, tehnika i znanje sa loptom. U dosadašnjoj karijeri Anđić je bio član 1. Maja iz Rume, Radničkog iz Iriga i Napretka iz Žarkovca i sada stiže u Šuljam, gde će po treći put obnoviti saradnju sa trenerom Ćuruvijom.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Radno u Šuljmu

Drugi predstavljeni novajlija u današnjoj promociji je mladi Srđan Savatić (20) koji stiže da pojača konkurenciju na golmanskoj poziciji. Mnogi ga porede sa poznatim čuvarima mreža širom sveta, "mlada hobotnica", krasi ga velika energija, pokretljivost i sigurno svi u Napretku mogu biti zadovoljni što su dobili mladu i perspektivnu "jedinicu". U dosadašnjoj karijeri Savatić je bio na golu Podrinja (Mačvanska Mitrovica) i Zeke Buljubaše. 

Iz kluba su poželeli dobrodošlicu Aleksandru i Srđanu, a navijačima su poručili da "ne spavaju", iz dana u dan se očekuju nove novosti povodom Napretka i aktuelnog prelaznog roka. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading