SARADNJA JE DOGOVORENA: Mladi i perspektivni čuvar mreže je spreman da se dokaže!

Autor:

Sport

10.01.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno je da mu neće biti lako.

SARADNJA JE DOGOVORENA: Mladi i perspektivni čuvar mreže je spreman da se dokaže!

Foto: Facebook.com

Sportski kolektiv Remonta iz Čačka oformljen je ponovo leta 2022. godine, i već dve sezone takmiči se u okviru Gradske lige pod imenom "Remont 1959".

Republika

Ekipa se trenutno nalazi u periodu stvaranja, trenutni plasmana na deobu deste pozicije sa samo sedam osvojenih bodova (tri više od fenjeraša na tabeli), nije nešto što može da se svidi bilo kome u klubu, ali niko ne očajava. Svi dobro znaju da je svaki početak težak, i da je za sve potrebno vreme.

Protekle jeseni fudbaleri Remonta zabeležili su dva trijumfa, jedan remi, i osam poraza. Tokom proleća ekipa će pokušati da pruži nešto bolje rezultate, i da se napravi proboj ka sredini tabele, i s tim u vezi čelni ljudi kluba vuku određene poteze na transfer pijaci.

Prvi novajlija u Remontu je Danilo Grujović (17), reč je o mladom i veoma perspektivnom fudbaleru koji je proteklih godinu dana bio član Parmenca. Tokom prolećnog dela prošle sezone Grujović je bio redovan u dresu svog sada već bivšeg kluba, ali je od starta aktuelnog prvenstva samo dva puta bio u protokolu.

Republika

Foto: OFK Remont 1959

Prvi novajlija

Grujović zauzima mesto "jedinice" u timu, njegov dolazak u ubedljivo najslabiju odbranu u ligi (57) primljenih golova, pokazuje da je spreman da se nadmeće, i da pokaže svoj talenat. Naravno, cilj je da se pomogne ekipi da se ostvari što bolji plasman do kraja sezone.

Mladi fudbaler je prve fudbalske korake napravio u Borcu iz Čačka, gde je prošao omladinske selekcije, i nakon četiri godine, početkom 2023. odlučio je da je vreme za promenu sredine. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading