NASTAVLJA SE SA POJAČANJIMA U STEJANOVCIMA: Navalni deo tima će na proleće biti još jači!

Autor:

Sport

10.01.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po dosadašnjoj karijeri, može se reći da je Borac dobio ozbiljnog igrača.

NASTAVLJA SE SA POJAČANJIMA U STEJANOVCIMA: Navalni deo tima će na proleće biti još jači!

Foto: Shutterstock

Prvi deo šampionata Opštinske lige Ruma-Irig sportski kolektiv Borca (Stejanovci) završio je na četvrtoj poziciji sa učinkom od četiri trijumfa i isto toliko poraza, bez remija.

Republika

Već sedam godina klub iz Stejanovaca nalazi se van međuopštinskog ranga, trenutno jer zaostatak za liderom deset bodova, i verovatno jako teško ekipa može da promeni članstvo u ligi do kraja sezone. Međutim, to ne sprečava čelne ljude kluba da rade na jačanju igračkog kadra, i da možda polako isti pripremaju za najveće domete sledeće takmičarske godine.

Što se tiče dosadašnjih pojačanja, Aleksandar Kozlina dolazi iz redova žarkovačkog Napretka, dok je Danilo Ristić nakon šest meseci u opremi Fruške Gore stigao i opremu Borca. Treći zimski novajlija u Stejanovcu je Miloš Šponja (23) doskorašnji fudbaler Fruškogorca iz Krčedina.

Dragomir Vuković (30) četvrto je zimsko pojačanje Borca, reč je o fudbaleru koji je protekle jeseni nastupao u Sremskoj ligi u opremi Krušedola. U dosadašnjoj karijeri Vuković je nastupao za Železničar iz Inđije, Hajduk iz Beške, ČSK (Čortanovci) i Ljukovo. 

Republika

Foto: FK Borac Stejanovci

Napdač po "ukusu" trenera

Novajlija iz Krušedola može odgovoriti zadacima na više pozicija u napadu, što ga svrstava u grupu jako poželjnih igrača u svim klubovima. Fudbaleri Borca protekle jeseni na šest ligaških mečeva zatresli su mrežu rivala u 24 situacije, što je u proseku četiri pogotka po utakmici. Na dva meča tim iz Stejanovca nije uspeo da savlada protivničkog golmana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading