ZVANIČNO JE: Agilna uprava na čelu sa Matovićem i Ćirkovićem radi strašan posao!

Autor:

Sport

10.01.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je dogovoreno!

ZVANIČNO JE: Agilna uprava na čelu sa Matovićem i Ćirkovićem radi strašan posao!

Foto: FK Staro Gracko

Uroš Stanković

Fudbalski klub iz Starog Gracka zimsku pauzu u okviru Zone Jug provodi na 11 poziciji sa bodovnim saldom na koti 23. Jesnji učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza i pet remija bio je dovoljan za solidan plasman nakon jesenjeg dela prvenstva.

Republika

Sigurno je da bi ekipa bila u dosta boljoj poziciji na tabeli da je forma u poslednjih pet kola jesenjeg dela prvenstva bila bolja, tada je zabeležen samo jedan remi uz četiri poraza. Pre ovog negativnog niza klub je bio u seriji od devet utakmica bez poraza.

Što se tiče prelaznog roka, isti je otvoren dolaskom Alekse Crvenkovića, a pre par trenutaka je stigla potvrda još dva pojačanja. Severdjan Redzepi i Uroš Stanković najnovije su akvizicije uprave kluba.

Severdjan (18) nakon šest meseci provedenih u opremi Gračanice vraća se u Gracko, odakle je i otišao upravo u svoj sada već bivši klub. Reč je o fudbaleru koji može pokriti više pozicija u napadu, i koji će biti veliko poajačnje imajući u vidu da je mlad fudbaler, spreman dokazivanja.

Stanković (18) je takođe povratnik, isti period je kao i Severdjan proveo u Gračanici, uprava je odlučila da dovede još jednog mladog i talentovanog fudbalera, koji će sigurno dobiti šansu na proleće da se pokaže i dokaže.

Uprava FK Gracko na čelu sa Matovićem i Ćirkovićem ne planira da se ovde zaustavi, u narednom periodu očekuje se još novih igrača kako bi rezultati na proleće bili još bolji, i kako bi se klub što bolje pozicionirao na tabeli.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading