PROVERENA OPCIJA U NAPADU: U Ravnom Selu se plasman u gornji deo tabele sada već izvesno očekuje!

Autor:

Sport

11.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šesto pojačanje.

PROVERENA OPCIJA U NAPADU: U Ravnom Selu se plasman u gornji deo tabele sada već izvesno očekuje!

Foto: FK Proleter Ravno Selo

Potvrđena je saradnja

Po dosadašnjim aktivnostima po pitanju transfera, Proleterov plasman u gornji deo tabele na proleće ne bi trebao da se dovodi u pitanje.

Republika

U dosadašnjem transfer periodu dres Proletera zadužiči su Radoman Roganović, Branislav Zbućnović, Siniša Zeljić, Luka Savić i Aleksandar Perazić. Roganović i Zbućnović spadaju u grupu povratnika, dok su ostala zimska pojačanja "pravi novajlije".  

Praznici su prošli, uprava je nastavila sa promocijom novajlija, i danas je stigla potvrda šestog zimskog pojačanja. Milan Kobilarov (30) nakon tri godine provedene u dresu Obilića odlučio se za promenu sredine, i stiže u Ravno Selu gde će predstavljati veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Kobilarov se sa svojim sada već bivšim timom takmičio u okviru Vojvođanske lige Sever, protekle jeseni ekipa je stigla do visokog plasmana na šestu poziciju na tabeli. Milan je bio redovan član sastava, i pružio je odlične partije u pojedinim utakmicama.

Najnovija akvizicija uprave kluba može pokriti više pozicija u samom vrhu napada, najbolje se snalazi u špicu, ali mu nisu strani ni zadaci na krilnim mestima. Proleter je protekle jeseni po broju postignutih golova deveti napad u ligi, i sigurno je da je cilj da se dolaskom Kobilarova pojača efikasnost pred golom rivala.

Prolećni deo prvenstva tim iz Ravnog Sela otvara drugog marta kada pred svojim navijačima ekipa igra protiv Sente. Prvi duel ova dva sastava završen je remijem, rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 1:1.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading