ZAŠTO?! Teren je u potpunosti devastiran - vandali uništili sve što je sa velikom mukom urađeno! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kome je bilo u interesu da ovako nešto učini?

ZAŠTO?! Teren je u potpunosti devastiran - vandali uništili sve što je sa velikom mukom urađeno! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kotešica/Branko Gajić

Fudbaleri Kotešice iz istoimenog mesta u okviru grada Valjeva prvi deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Zapad" okončali su na visokoj četvrtoj poziciji sa jasnim ciljem da u predstojećem periodu pokušaju da nadoknade i trenutni deficit za liderom, Poletom iz Popučke.

 

Sportski kolektiv iz Kotešice je tokom jeseni ostvario skor od šest pobeda, tri remija i četiri poraza i svakako će, ukoliko im se ukaže prilika, pokušati da se već tokom aktuelne sezone nađu u višem rangu takmičenja, Kolubarskoj okružnoj ligi.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće prolećne borbe, rukovodstvo kluba je lepe decembarske dane iskoristilo kako bi travnatu podlogu na stadionu dovelo na nivo koji bi omogućio majstorima fudbalske igre da pruže sve što znaju i umeju.

Foto: FK Kotešica

Decembarski radovi na igralištu FK Kotešica

 

Planirani radovi su uspešno okončani, ali je pre samo par dana usledio vandalski čin koji je u potpunosti devastirao sav uloženi rad i trud.

Naime, neodgovorni pojedinac je svojim vozilom ušao na klupsko igralište, na njemu se iživljavao i teren doveo u stanje da u potpunosti bude neupotrebljivo kako za održavanje treninga, tako i za same utakmice.

 

Navedene fotografije govore više od 1000 reči i jedino se može postaviti pitanje, ZAŠTO?

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Kotešica u prolećnoj premijeri gostuje u Gornjem Crniljevu ekipi "Milenko Pavlović", a prvi prolećni meč na svom terenu trebali bi da odigaju u okviru trećeg kola kada će u Kotešici gostovati ekipa Popadića.

Ostaje da se vidi hoće li čelnici kluba do tada uspeti da poprave ono što su vandali uništili.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading