KAD ZAPEVA POPULARNI BAJKA: Jesenji šampion će na proleće plesati po dobro ukomponovanim notama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma će se oriti do okružnog takmičarskog ranga.

KAD ZAPEVA POPULARNI BAJKA: Jesenji šampion će na proleće plesati po dobro ukomponovanim notama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/djordjestojanovic95

Tokom poslednje decenije i po egzistirali su između opštinskog i međuopštisnkog takmičarskog ranga, ali se čini da je konačno došlo vreme i za iskorak ka Mačvanskoj okružnoj ligi.

 

Fudbaleri Mladosti iz Donje Borine jesenji deo takmičenja u okviru Međuopštinske lige Jadar okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na Sinđelić iz Lipnice.

Sa skorom od 11 pobeda i svega dva remija (Jelav 3:3 i Borac Kozjak 1:1) i gol količnikom 49:10 stigli su do jesenjih lovorika i već sada se mogu smatrati velikim favoritom za plasman u viši rang.

Kako bi ekipa što spremnije dočekala odlučujuće prolećne borbe, agilno rukovodstvo je angažovalo i prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Reč je o Đorđu Stojanoviću, u svetu fudbala poznatijem po nadimku Bajka.

U pitanju je polivalentnom fudbaleru koji može da odgovori zadacima na nekoliko pozicija u timu i jasno je da će šef stručnog štaba Miodrag Vladić ozbiljno računati na njega u nastavku takmičarske sezone.

Foto: FK Mladost Donja Borina

Mladost će igrati po njegovim notama

 

Kako su istakli u redovima sportskog kolektiva iz Donje Borine, Bajka će predstavljati pojačanje i van terena. Dobro su poznata njegova pevačka umeća, a mnogi ga smatraju naslednikom legendarnog Sinana Sakića.

 

 

Priliku za debi u dresu novog kluba Đorđe Stojanović će imati u prolećnoj premijeri kada će Mladost gostovati u Runjanima ekipi Prve Iskre. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je sastavu iz Donje Borine ubedljivim rezultatom 5:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading