MALO KO JE OČEKIVAO DA ĆE SE OVAKAV TRANSFER REALIZOVATI: Najprijatnije iznenađenje prvog dela sezone dovelo superligaško pojačanje - borba za vrh tabele je realna opcija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav iz Odžaka ne želi da se zadovolji ostvarenjima tokom prethodne jeseni.

MALO KO JE OČEKIVAO DA ĆE SE OVAKAV TRANSFER REALIZOVATI: Najprijatnije iznenađenje prvog dela sezone dovelo superligaško pojačanje - borba za vrh tabele je realna opcija!

Foto: Starsport

Kroz takmičarsku 2022/23 sezonu u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala, prvi put u istoriji domogli su se drugog stepena takmičenja, a ostvareno tokom prethodne jeseni bilo je iznenađujuće samo za one koji ne poznaju okolnosti koje vladaju u Odžacima.

 

Prvi deo šampionata ekipa Tekstilca iz Odžaka je u okviru Prve lige Srbije okončala sa skorom od devet pobeda, pet remija i šest poraza, tako da u ovom momentu zauzimaju poziciju koja po okončanju ligaškog dela vodi u baraž za popunu superligaškog karavana,

Plavo-beli su započeli pripreme za, svi se nadaju, još jednu istorijsku polusezonu, a ekipa je već otputovala u Umag gde će brusiti formu za odlučujuće prolećne borbe. U prvom kontrolnom meču snagu Tekstilca je osetio mađarski MOL Fehervar. Sastav iz Odžaka je slavio rezultatom 2:1, a u listu strelaca se pored Ognjena Đurića upisao i Nikola Kodžić zimska akvizicija kluba.

Reč je o ofanzivnom veznom fudbaleru koji je u Odžake stigao na pozajmicu iz redova novobeogradskog IMT-a, a treba napomenuti da je tokom prethodne jeseni u dresu "traktorista" odigrao ukupno 12 mečeva, na terenu je proveo ukupno 522 minuta, a bio je i strelac jednog pogotka i to u duelu protiv jesenjg šampiona, ekipa Partizana.

Foto: Starsport

Jedini pogodak u aktuelnoj sezoni postigao je protiv Partizana

 

- Nikola Kodžić:

Datum rođenja: 18. decembar 1997. godine

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Leštane (Leštane), Budućnost (Dobanovci), IMT (Novi Beograd)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Kodžić će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa Tekstilca gostovati u Leskovcu ekipi GFK Dubočice. Navedeni susret zakazan je za 24. februar, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan trijumfom plavo-belih minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading