MOŽE DA ODAHNE: Desni bek je stigao - trener Neđić na raspolaganju ima igrača od kojeg će se mnogo očekivati!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.01.2024

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže sa superligaških terena da pomogne u ostvarenju klupskih ciljeva.

MOŽE DA ODAHNE: Desni bek je stigao - trener Neđić na raspolaganju ima igrača od kojeg će se mnogo očekivati!

Foto: RFK Grafičar

Iza fudbalera RFK Grafičara je prilično turbulentna polusezona u okviru Prve lige Srbije tokom koje su znali da prilično razočaraju svoje pristalice, ali isto tako i da oduševe sportsku naciju, a posebno se pod tim podrazumeva prikazano u kup duelu na stadionu u Humskoj kada su tek nakon izvođenja jedanaesteraca eliminisani od jesenjeg šampiona, ekipe Partizana.

 

Tokom prvenstvenih borbi izabranici trenera Marka Neđića su zabeležili skor od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza, tako da odlučujuće prolećne borbe dočekuju na 11. poziciji što svakako ne predstavlja ostvarenje kojim bi čelnici kluba sa Senjaka mogli biti zadovoljni.

Prema očekivanjima, klub je tokom zimske pauze pretrpeo određene promene u igračkom kadru, a prema poslednjim infomracijama "ljubičasti" će u nastavku takmičarske godine biti jači za fudbalera koji stiže iz superligaškog sastava iz Kragujevca.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem Aleksandru Popoviću.

Popović u redove "grafosa" stiže kao pozajmljeni fudbaler kragujevačkog Radničkog 1923. Igra na poziciji desnog beka, mada može odgovoriti zadacima duž celokupne desne aut linije.

Ponikao je u redovima beogradskog Rada, a tokom prethodne jeseni u superligaškoj konkurenciji je zabeležio osam nastupa i na terenu je proveo ukupno 659 minuta.

Foto: Starsport

Aleksandar Popović dok je nosio dres šabačke Mačve

 

- Aleksandar Popović:

Datum rođenja: 8. maj 1999. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: desni bek

Igračka karijera: Rad U-19 (Beograd), BSK 1926 (Baćevac), BASK (Beograd), Komgrap (Beograd), Studentski grad (Novi Beograd), Mačva (Šabac), Radnički 1923 (Kragujevac)

Priliku za zvanični debi u ljubičastom dresu Popović će imati u prvom prolećnom kolu kada će RFK Grafičar dočekati Inđiju Toyo Tires. Navedeni susret na programu je 24. februara, a treba napomenuti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezltatom 0:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading