VODITELJKA RTS DUGO KRIJA TAJNU: Sada sve otkrila JAVNO, nećete verovati o čemu se radi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznalo se ono što je dugo krila!

VODITELJKA RTS DUGO KRIJA TAJNU: Sada sve otkrila JAVNO, nećete verovati o čemu se radi (FOTO)

Foto: YouTube/printscreen RTS

Voditeljka RTS, Slađana Tomašević, nedavno je proslavila svoj 50. rođendan, ali izgledom bi je mnoge upola mlađe devojke mogle zavideti. Slađana je oduvek držala svoj privatni život daleko od očiju javnosti, ali nedavno je odlučila da progovori o svojim bliznakinjama u jednoj televizijskoj emisiji.

Naime, Slađana je poznata po tome što je veoma čuvala svoj privatni život, a sada je otkrila da ima bliznakinje.

- Kome je to važno osim mojoj porodici, mojim prijateljima i meni? Imam sestre bliznakinje, skoro sam zakačila neku zajedničku sliku na Instagramu na kojoj smo nas tri i onda sam videla komentar ispod, mislim ne čitam komentare, to sam odavno naučila zato što sam ukapirala da nažalost u poslednjih nekoliko godina ako nemaš hejtere u ovoj zemlji, ti ne postojiš. Pročitam jedan komentar, neko mi piše: "Lepše su od tebe". Ja sam lajkovala i kažem: "Jesu". Pa da, to su moje sestre i lepše su od mene. Ja nikada nisam ni rekla da sam ja lepa - izjavila je voditeljka u jednoj emisiji.

Inače, Slađana je oduvek bila poznata po svom izgledu, a sada je otkrila da zahvaljuje genetici, ali i strogom režimu ishrane i treningu koji praktikuje. Ova voditeljka redovno vežba i vodi računa o ishrani, što joj omogućava da izgleda veoma mladoliko, bez obzira na godine, koje, po svemu sudeći, predstavljaju samo broj i ništa više od toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading