GAĐALI MILICU PAVLOVIĆ NA KONCERTU: Pogledajte šok snimak incidenta u Areni (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

24.12.2023

00:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica doživela incident u beogradskoj Areni usred nastupa!

GAĐALI MILICU PAVLOVIĆ NA KONCERTU: Pogledajte šok snimak incidenta u Areni (VIDEO)

Foto: Reublika

Mlada pevačica Milica Pavlović priredila je svojim fanovima koncert u beogradskoj Areni, međutim, nakon što je doživela debakl na bini zbog kojeg je hitno morala da reaguje produkcija, nekadašnju učesnicu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je neko iz publike gađao dok je pevala na velikoj sceni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Naime, kako se može videti na snimku koji već uveliko kruži na društvenim mrežama, Pavlovićeva je izvodila svoju pesmu "Kučketina" sa novog albuma, međutim, u jednom trenutku je nepoznat predmet poleteo ka njoj, zbog čega je ona refleksno odreagovala, a zatim i nastavila da peva kao da se ništa nije desilo.

Inače, publika na koncertu Milice Pavlović je pala u trans tek kada se na bini pojavila muzička zvezda Jelena Karleuša, koja je u izazovnom kostimu izazvala ovacije već prvim koracima u prestoničkoj Areni. Naime, Karleuša je na sebi imala specifičnu jaknu u roze boje, specijalno dizajniranu za ovu priliku, dok je ispod nje bila u crnom kostimu u obliku revolvera na grudima i na kukovima, dok je na izvajanoj pozadini nakačila - metke!

Podsećanja radi, Milica Pavlović je svoj solistički koncert u Beogradu dugo najavljivala, kao spektakl o kom će se dugo pričati. Međutim, očigledno da nije sve onako kako je ona isplanirala, pa je to pokušala to da sakrije na bini kada je morao da reaguje i član produkcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Darko

24.12.2023 10:15

Bio sam sinoć u Areni, Milica ispunila očekivanja, dok za Karleušu nemam komentar. Predmet je doleteo iz pravca jednog visokog, krupnog, plavog muškarca... Po dijalektu sam zaključio da nije iz Bg-a

goyko sisa

27.12.2023 06:55

jako mudo, muzika za novokomponovane glupache citaj starlete..