PRVO OGLAŠAVANJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON KARLEUŠINE ISPOVESTI: Hitno napustio Srbiju, evo gde se nalazi (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

22.12.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Jelene Karleuše prekinuo ćutnju!

PRVO OGLAŠAVANJE DUŠKA TOŠIĆA NAKON KARLEUŠINE ISPOVESTI: Hitno napustio Srbiju, evo gde se nalazi (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Fudbaler Duško Tošić, iako više nije aktivan na terenu, i dalje privlači pažnju javnosti. Njegova supruga, poznata pop diva Jelena Karleuša, nedavno je prvi put javno progovorila o njihovom odnosu, što je izazvalo dodatno interesovanje medija za Tošića.

Nakon što su Jelenine reči odjeknule u javnosti poput bombe, Duško se sada oglasio na društvenim mrežama. Naime, kako je otkrio, trenutno se nalazi u Beča, gde je poveo svoje ćerke kako bi uživali u prazničnim čarolijama.

Republika

Foto: instagram.com/duskotosic

Duško Tošić se oglasio nakon ispovesti Jelene Karleuše

Inače, Tošić se posvetio novom pozivu - postao je menadžer i zbog toga je veoma zauzet. Stalno putuje i obavlja svoje obaveze, ali ipak pronalazi vreme kako bi provodio kvalitetno vreme sa svojim ćerkama, Atinom i Nikom.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno u jednom podkastu otvorila dušu o njihovom odnosu. Kako je istakla, njih dvoje žive zajedno, ali da su krenuli svojim putem. Ipak, napomenula je da je Duško ljubav njenog života, iako sumnja da i on deli ista osećanja prema njoj.

Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Sigurna sam da me ne voli, ali ja njega volim jer smatram da... Mi smo u braku, ali je to brak pro-forme. Krenuli smo svojim putevima, ali živimo u istoj kući i živimo u braku - rekla je Karleuša, te izazvala raznolike rekcije na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bica

23.12.2023 04:48

J.K.po profesiji trgovkinja ili ti prodavačica(čega još se ne zna) je smešna do bola.

GORDANA

25.12.2023 15:40

@Bica - Jelena jedina Diva