NEJPIR SE VRATIO U MILANO! Pogledajte kako su navijači Armanija dočekali bivšeg igrača Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.12.2023

23:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš nije opravdao očekivanja na Malom Kalemegdanu.

NEJPIR SE VRATIO U MILANO! Pogledajte kako su navijači Armanija dočekali bivšeg igrača Zvezde Meridianbet! (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je nedavno ozvaničila rastanak sa Šabazom Nejpirom, koji se sa Malog Kalemegdana vratio u Olimpiju iz Milana.

Amerikanac u crveno-belom dresu nije opravdao očekivanja i odigrao je ispod renomea, iako je pred početak sezone doveden u redove srpskog šampiona kao najveće pojačanje.

Usledio je povratak u Armani, iz koga je i stigao među Sferopulosov tim, pa su navijači italijanske ekipe Nejpira dočekali na sjajan način.

Oduševljenje je bilo uočljivo u hali još pre početka meča između Olimpije i Panatinaikosa, gde je Šabaz došao da uživo posmatra duel večerašnjih rivala, obzirom da nema pravo igranja do početka 2024. godine.

Istog trenutka kada se Nejpir pojavio u dvorani, dobio je ovacije i aplauze od navijača, pre nego što je uspeo da sedne na svoje mesto i uživa u okšraju italijanskog i grčkog kluba.

Razlog za zadovoljstvo, ipak, nije imao, jer je njegov Armani pretrpeo novi evroligaški poraz i sada je na 14. mestu tabele sa šest pobeda i 10 poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading