SFEROPULOS O SUSRETU SA BIVŠIM KLUBOM: "Daću SVE OD SEBE da ih pobedimo"! Evo ŠTA KAŽE o Šabazu Nejpiru!

Autor:

Sport

20.12.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crverne zvezde Meridianbet fokusiran je samo na sledeći meč.

SFEROPULOS O SUSRETU SA BIVŠIM KLUBOM: "Daću SVE OD SEBE da ih pobedimo"! Evo ŠTA KAŽE o Šabazu Nejpiru!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet igraće protiv Makabija u hali "Aleksandar Nikolić" u četvratk od 20.05 časova u okviru 16. kola Evrolige.

Šampion Izraela domaće utakmice igra u Beogradu zbog ratne situacije u svojoj zemlji, a ovo će biti prilika da crveno-beli opstvare pobedu na gostovanju koje to zapravo i nije.

Meč će se igrati pred praznim tribinama, a biće posebno emotivan za sadašnjeg trenera kluba sa Malog Kalemegdana Janisa Sferopulosa, koji je nekada predvodio upravo "Ponos Izraela".

Obratio se Grk medijima i izneo svoja očekivanja za predstojeći meč.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- Igramo protiv tima u Beogradu, njihovim trenutnom domaćem terenu, imaju pet pobeda i tri poraza. Oni su ekipa najvišeg renoma, bore se za plej-of, ali za nas je ovo veoma bitna utakmica. Posle utakmice sa Realom, žeimo da pokažemo reakciju i želim da vidim više igrača kako daju celog sebe za pobedu. To je naš cilj, da se zajedničkim snagama borimo za pobedu - rekao je Sferopulos.

Pažnja javnosti usmerena je na Šabaza Nejpira koji se oglasio na "Instagramu", a upitan je trener crveno-belih ponovo o njegovom statusu.

- Nisam video šta je napisao, ne pratim socijalne mreže. Imam samo Tviter, ali nemam više da kažem od onoga što sam rekao na konferenciji - dodao je Sferolulos.

Meč protiv bivšeg kluba, ali emocije se ostavljaju sa strane.

- Kada ste u klubu četiri godine, onda odstvarite veze u svim strukturama kluba, postanu deo tvog života. Imam sjajna osećanja prema njima, posebno prema navijačima, koje nikada neću zaboraviti. Ali, sada sam deo Zvezde Meridianbet i daću sve od sebe za pobede - dodao je grčki trener.

Fredi Gilespi će odraditi prvi trening sa ekipom.

- Prvi put će trenirati. Znate da ne može da igra u Evroligi, ali hoćemo polako da ga kroz AdmiralBet ABA ligu uvodimo u sistem - zaključio je Janis Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading