ZVEZDAŠI U PANICI! Sferopulos OBJAVIO na koga NE RAČUNA pred dolazak Efesa!

Autor:

Sport

30.11.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u 11. kolu Evrolige dočekuju Efes iz Istanbula (petak, 20.00 časova).

ZVEZDAŠI U PANICI! Sferopulos OBJAVIO na koga NE RAČUNA pred dolazak Efesa!

Foto: Starsport

Pred duel protiv bivšeg dvostrukog uzastopnog evropskog prvaka, očekivanja je izneo trener crveno-belih Janis Sferopulos.

Grčki stručnjak nije želeo da se bavi povredama u taboru rivala, pa je kroz razgovor s medijima najavio sledeće:

- Igramo protiv veoma talentovanog tima koji ima iskusne igrače. Činjenica da imaju neke izostanke ne bi trebalo da utiče na nas i na pripremu za meč. Imaju rešenja, imaju igrače koji mogu da ih odmene i koji znaju da igraju na najvišem nivou. Moramo da budemo koncentrisani, prvenstveno na odbrani. Imaju aktivne igrače koji mogu da vas "ubiju". Ofanzivno moramo da igramo pametno i da nađemo načine da ih napadnemo, oni rade neke defanzivne stvari drugačije i moramo to da "čitamo" - rekao je Sferopulos.

Foto: Starsport

Trener Zvezde Meridianbet Janis Sferopulos

Zna i šef struke Zvezde Meridianbet da da rezultati moraju da budu bolji. Crveno-beli su posle 10 mečeva trenutno na skoru od tri pobede i sedam poraza.

- Želimo da napredujemo, da igramo bolje, nismo ni mi srećni, izgubili smo neke utakmice. Evroliga je maraton, moramo da budemo jaki i da igramo sledeći meč i onaj posle toga. Najvažnija stvar za nas je da igramo dobar meč u petak - dodaje trener srpskog šampiona.

Na kraju se osvrnuo na trio povređenih. Podsetimo, Adam Hanga, kapiten Branko Lazić i Šabaz Nejpir su dugo van stroja.

- Ne znam da li će Lazić igrati, trenira, videćemo u petak ujutru, Hanga neće igrati. Nejpir će još neko vreme morati da nosi masku - zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading