NESUĐENI IGRAČ CRVENO-BELIH SE VRATIO TRENINZIMA: Uspešno se oporavio od operacije

Autor:

Sport

28.11.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo je da trenira samo 20 dana nakon operacije tumora

NESUĐENI IGRAČ CRVENO-BELIH SE VRATIO TRENINZIMA: Uspešno se oporavio od operacije

Foto: Starsport

Ahile Polonara

Početkom oktobra obelodanjena je informacija da Ahile Polonara ima tumor na testisima, te da će morati hitno da bude podvrgnut hirurškom zahvatu. Ova vest je odjeknula širom Evrope i mnogi su se odmah uputili da Polonari pošalju poruke podrške i požele brz oporavak.

Samo nekoliko dana kasnije, Virtus je objavio da je operacija uspešno izvršena i da italijanskog košarkaša čeka određeni period oporavka. 

Nije dugo vremena prošlo nakon što je počeo individualno da trenira, a već posle svega mesec i po dana od operacije se može zaključiti i da je taj period oporavka skroz iza njega, pošto su iz redova tima iz Bolonje potvrdili lepe vesti da Polonara ponovo trenira sa timom.

 

 

U dosadašnjem delu Evrolige, Polonara je odigrao jednu utakmicu i to protiv Žalgirisa u prvom kolu kada je upisao tri skoka, asistenciju i blokadu za deset minuta, a uskoro će imati novu priliku da popravi učinak, s obzirom da Virtus očekuje pregršt duela u decembru, između ostalog i sa Barselonom, Makabijem, Olimpijakosom itd...

Naravno, Italijanu će sigurno biti potrebno neko vreme da uđe u takmičarski ritam ponovo i potpuno bude spreman da pomogne svom timu koji za sad igra sezonu iz snova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading