PRED POVRATAK "KUĆI"! Bivši trener Zvezde Meridianbet POHVALNO govorio o Grku, pa NAJAVIO čime bi se Teodosić bavio!

Autor:

Sport

24.11.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trener crveno-belih Milan Tomić izneo niz pohvala na račun grčkog stručnjaka.

PRED POVRATAK "KUĆI"! Bivši trener Zvezde Meridianbet POHVALNO govorio o Grku, pa NAJAVIO čime bi se Teodosić bavio!

Foto: Starsport

Milan Tomić

Imao je uspeha Milan Tomić sa Crvenom zvezdom Meridianbet. Čovek koji je vratio izgubljenu titulu na Mali Kalemegdan, sada obavlja dužnost pomoćnika slavnog Etorea Mesine u Olimpiji iz Milana.

Pred dolazak na megdan svom bivšem klubu, iskusni stručnjak koji u kolekciji ima tri trofeja na klupi crveno-belih, imao je priliku da u Olimpijakosu radi kao deo stručnog štaba Janisa Sferopulosa.

- Pričali smo kada je potpisao za Zvezdu Meridianbet. Razgovarali smo u vezi Beograda i života, a rekao sam mu sve najlepše i najpozitivnije o klubu. Osim toga što smo sarađivali četiri godine u Olimpijakosu, Janis je moj veliki prijatelj, ali ćemo biti na različitim stranama i svako će se boriti za pobedu svog tima. Posle utakmice možemo na kafu - rekao je Tomić u intervjuu za Meridian Sport.

Republika

Foto: Starsport

 

Komplimenti su samo "sevali" na račun grčkog trenera na klupi srpskog šampiona.

- Džentlmen, gospodin sa manirima. Pogledajte kako se ponaša pored klupe, nikada ne možete da vidite da radi nešto što je vansportski. Kontroliše emocije i uvek zna kada i kako da popriča sa igračima. Što se tiče košarkaškog znanja, mislim da nije potrebno govoriti o njegovim kvalitetima. Cela Evropa zna kakav je trener Janis Sferopulos - nastavlja Tomić.

Nije štedeo ni reči pohvale o Milošu Teodosiću, za koga je imao i predlog:

- Miloš kako razume košarku, možda bi bio najbolji trener u Evropi. Kako on reaguje, igra i shvata košarku, mogao bi da bude odličan strateg. Ali, uvek kažem, glavno je pitanje da li veliki košarkaši žele da budu treneri. Mnogo igrača nema želju da se bavi ovim poslom, koji nije nimalo lak - zaključio je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading