SFEROPULOS PRED DOLAZAK ITALIJANA! Trener Zvezde Meridianbet INSISTIRA na OVOME!

Autor:

Sport

22.11.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos izjavio je da veruje igračima koje ima na raspolaganju i dodao da je njegov tim zaista talentovan.

SFEROPULOS PRED DOLAZAK ITALIJANA! Trener Zvezde Meridianbet INSISTIRA na OVOME!

Foto: Tanjug/AP

Evroliga je na svom zvaničnom sajtu podsetila je da je Sferopulos pre mesec dana preuzeo Crvenu zvezdu Meridianbet, pošto su crveno-beli raskinuli saradnju sa Duškom Ivanovićem.

Čelnici najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja su, takođe, podsetili na izjavu grčkog stručnjaka "da je veoma srećan što može da trenira legendarni srpski klub".

- Oni su toliko godina na vrhunskom nivou svetske košarke. Ovde imaju odlične trenere, sjajne igrače, velika imena. Moj cilj je da podignem tim što više može da bude - naveo je grčki trener.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

On je pre Crvene zvezde Meridianbet trenirao Olimpijakos i Makabi iz Tel Aviva.

- Nije lako doći u tim usred sezone. Nadam se da imam iskustvo da se prilagodim timu, s jedne strane, a sa druge treba da radite svoje stvari kako biste poboljšali igru tima - dodao je Janis Sferopulos.

Crveno-beli će u petak, od 20.30 časova, u Beogradskoj areni dočekati Olimpiju iz Milana.

- Za mene, moji timovi moraju da igraju dobru odbranu, da dezorganizuju igru protivnika, i naravno da iskoriste prednost otvorenog terena da igraju brzo u napadu - naveo je šef stuke srpskog šampiona.

Zvezda Meridianbet se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli sa tri pobede i šest poraza.

- Želimo da igramo brže, da uključimo sve košarkaše u igru i da od svakog dobijemo ono najbolje što može da pruži. Verujem igračima koje imamo ovde. Ekipa je zaista talentovana. Samo moramo da koordiniramo i sinhronizujemo našu igru - zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading