ČOVIĆ UDARIO NA SRBOMRSCE: Frustrirani su, srbofobija nije završena

Autor:

Sport

23.11.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I mi smo proslavljali, ali nismo nikoga dirali, rekao je predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet.

ČOVIĆ UDARIO NA SRBOMRSCE: Frustrirani su, srbofobija nije završena

Foto: Vladimir Lukić

Nebojša Čović

Srbomrsci divljaju po Evropi i neće stati! Plasman na Evropsko prvenstvo, na kojem će igrati i fudbaleri Srbije, sramno su proslavili i navijači Albanije ali i fudbaleri Hrvatske. Prvi su palili zastavu Srbije u Tirani, dok su drugi zajedno sa navijačima slavili uz pesme Marka Perkovića Tompsona, koji je osvedočeni srbomrzac i poziva svojim stihovima na ubijanje našeg naroda.

Prvi incident se desio na Skenderbegovom trgu posle utakmice protiv Farskih ostrva. S druge strane, Hrvati su slaveći sa navijačima posle pobede nad Jermenijom zapevali na zagrebačkom Maksimiru zapevali Tompsonovu pesmu "Lijepa li si".

 

 

Svima njima je sve u lice sasuo predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović.

- I mi smo proslavljali, ali nismo nikoga dirali. Ništa ovo nije neuobičajeno, postoji sinhronizacija. Frustracija prema Srbiji je ogromna. Kad god ne znaju šta da rade i kako da reše svoje probleme, oni se okrenu ka Beogradu. Frustrira ih istorija, frustrira ih prošlost. Pale zastave, pevaju pesme... Srbofobija još nije završena - poručio je Čović gostujući u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink.

Foto: www.profimedia.rs

 

On se osvrnuo i na nedavne incidente u Zadru kada su pred meč u AdmiralBet ABA ligi napadnuti srpski novinari i prijatelji kluba koji su putovali sa njim.

- Sport je pokazatelj mnogih stvari, a videli ste šta se desilo u Zadru, iako imamo dobre odnose sa klubom. Uvek imate pojedince ali i političare koji su neodgovorni, a uvek im je cilj vraćanje u prošlost - dodao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading