ZVEZDAŠI S NESTRPLJENJEM ČEKALI VESTI: Ovo je stanje povređenih košarkaša

Autor:

Sport

15.11.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli sutra gostuju Olimpijakosu u Atini.

ZVEZDAŠI S NESTRPLJENJEM ČEKALI VESTI: Ovo je stanje povređenih košarkaša

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet razbili su Fenerbahče sa 87:56 u osmom kolu Evrolige, ali je meč u krcatoj Areni protekao i u znaku veše važnih igrača u timu Janisa Sferopulosa. Šabazu Nejpiru je stradao nos dok je Jago Dos Santos nezgodno pao pred kraj susreta pa je uz pomoć saigrača izašao sa terena. Zbog toga su navijači crveno-beli sa nestrpljenjem čekalio nove informacije sa Malog Kalemegdana, a otkrio ih je predsednik kluba Nebojša Čović pred put na sutrašnje gostovanje Olimpijakosu u Atini.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

 

- Bitna je pobeda protiv Fenerbahčea, ekipa je odigrala dobru utakmicu. Bilo je dobro, ali ne treba poleteti. Krećemo za Atinu da igramo protiv Olimpijakosa, a putovaćemo sa igračima Olimpijakosa koji su igrali u Beogradu protiv Makabija. Da je bolji raspored, moglo je malo više komfora. Nejpirov nos je skroz pukao, ali dobro je da se oporavljaju i vraćaju Hanga i Simonović, a Jago izgleda nije teže povređen. Nema otok, ali biće rizičan let za Grčku zbog promene pritiska. Nadam se da će biti dobro - rekao je Čović na Studiju B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading