ČOVIĆ PROGOVORIO O PROMENI TRENERA: Moralo je tako da bude

Autor:

Sport

04.11.2023

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako smo procenili, iako smo bili zadovoljni onim što smo prošli sa Duškom, rekao je predsednik Crvene zvezde Meridianbet.

ČOVIĆ PROGOVORIO O PROMENI TRENERA: Moralo je tako da bude

Foto: Starsport

Deo košarkaške i navijačke javnosti ostao je zatečen kada je Crvena zvezda Meridianbet okončala saradnju sa trenerom Duškom Ivanovićem i na klupu ubrzo dovela Grka Janisa Sferopulosa. Rastanak je protekao mirno, crnogorski sturčnjak je pronašao odmah angažman i vratio se u Baskoniju u kojoj je debitovao pobedom nad Partizanom u Evroligi. Međutim, mnogo toga je ostalo nedorečenog u vezi sa odlaskom Ivanovića sa Malog Kalemegdana, a pa je predsednik Zvezde Meridianbet Nebojša Čović rešio da objasni sve i da stavi tačku na tu priču.

- Koga je promena trenera iznenadila? I mene je iznenadilo kad ste promenili uvodne špice, a čujem da će i kod vas biti kadrovskih promena, ali ne mešamo se u to. Možda i vi znate nešto o Zvezdi Meridianbet što ja ne znam - rekao je Čović gostujući na televiziji Prva, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

 

- Da li je moramo da dođe do promene trenera? Po našoj proceni moralo je, iako smo vrlo zadovoljni onim što smo zajednički prošli sa Duškom Ivanovićem za koga mislim da je sjajan čovek i dobar trener, ali naiđu takvi periodi.

On je plastično objasnio kako gleda na sve spekulacije da li je bilo pravo vreme za promenu trenera.

- Izložili smo se pričama po sistemu da li smo mi to trebali. Moj veliki prijatelj, nekadašnji trener Vlade Đurović je napravio kao da je on meni poslodavac, ja sam njih angažovao, znam te karakteristike i zajedno sa ljudima u klubu smo procenili da to treba da uradimo -  dodao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading