WIZZ AIR POPRAVLJA SVOJE AVIONE IZOLIR TRAKOM! Još jedan biser ove avio kompanije osvanuo na MREŽAMA: Da li da uz prtljag nosimo i PADOBRAN?! (VIDEO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

04.11.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putnici se pitaju da li je bezbedno na ovakav način sanirati kvar.

WIZZ AIR POPRAVLJA SVOJE AVIONE IZOLIR TRAKOM! Još jedan biser ove avio kompanije osvanuo na MREŽAMA: Da li da uz prtljag nosimo i PADOBRAN?! (VIDEO)

Foto: pixabay.com

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je izazvao zabrinutost među putnicima i zbog kog je Wizz Air "na udaru". 

Snimak prikazuje zaposlene na prizemljenom avionu Wizz Air-a kako lepe izolir traku na avion, a ova situacija postavlja niz pitanja o bezbednosti putnika i održavanju letelice.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoju zabrinutost zbog upotrebe izolir trake za popravke na avionima. Putnici su se pitali da li ovakva praksa ugrožava njihovu bezbednost tokom leta.

Wizz Air, kao odgovorna avio kompanija, suočila se sa serijom pitanja nakon što je snimak postao viralan. Pitanja uključuju mere koje su preduzete kako bi se rešila situacija, i usaglašenost ovakvih popravki sa standardima bezbednosti u avio-saobraćaju.

Jedno od pitanja koja se postavljaju jeste da li postoji službeni postupak za održavanje i popravke aviona u Wizz Air-u, te da li je upotreba izolir trake za takve popravke u skladu sa njihovim standardima bezbednosti. Takođe, postavlja se pitanje kako avio kompanija obezbeđuje sigurnost putnika u svim aspektima, uključujući održavanje aviona.

Putnici su izrazili želju za dodatnim merama predostrožnosti kako bi se sprečili ovakvi incidenti u budućnosti, a mnogi se pitaju zašto se avion "krpi" na pisti, umesto u odgovarajućem održavajućem hangaru.

Do momenta objave ovog teksta nismo dobili odgovor na postavljena pitanja od aviokompanije Wizz Air.

- Da li da sad nosimo i padobran uz prtljag? - bio je jedan od urnebesnih komentara na društvenoj mreži X. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading