BEOGRAĐANIN ZAROBLJEN NA AERODROMU U RIMU! Krenuo sa majkom da proslave rođendan, pa izgubio pasoš, SITUACIJA SE DODATNO ZAKOMPLIKOVALA! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.10.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan T. je na društvenim mrežama objavio apel za pomoć, jer je, zbog trenutka nepažnje ostao zarobljen na aerodromu u Rimu.

BEOGRAĐANIN ZAROBLJEN NA AERODROMU U RIMU! Krenuo sa majkom da proslave rođendan, pa izgubio pasoš, SITUACIJA SE DODATNO ZAKOMPLIKOVALA! (FOTO)

Foto: Instagram-serbijalive-trakićdusan, Shutterstock

- Došao sam u Rim sa majkom za njen rođendan. Pasoš sam slučajno zaboravio u avionu Wizz Air. Pet minuta nakon napuštanja aviona u Rimu sam prijavio da provere kabinu jer se putnici i dalje iskrcavaju. 40 minuta sam čekao i onda su me poslali na aerodromsku policiju. Tamo sam čekao 2 h da mi kažu da pasoš nije nađen jer je avion zatvoren i odleteo nazad za Beograd. Pasoš je nađen u Beogradu (znači bio je u avionu)i tamo je na aerodromu u policiji. U međuvremenu je nestao prtljag i moj i majčin. Sada mene drže zatvorenog na aerodromu u Rimu do utorka, po rečima naše ambasade ovde, kada će me sledeći let WizzAir vratiti nazad. Majka je sama u Rimu i sve je propalo zbog propusta aerodroma i italijanske policije. Ne znam zašto mi se ne izda potvrda da uđem u Italju ili da me Air Serbia vrati sutra nazad. Ali Air Serbia neće - napisao je jedan Dušan na Instagram stranici Serbia live Beograd.

Foto: Instagram-serbijalive-trakićdusan

Apel Srbina zarobljenog u Rimu

Na ovu objavu nadovezao se i jedan zaposleni u avio industriji koji je napomenuo da svi putnici moraju da čuvaju svoje stvari.

- Kao prvo, ovaj čovek je trebalo da pazi svoje stvari u avionu, jer niko neće da bude odgovoran za ustem nego on sam. Drugo, s obzirom na to da je leteo WizzAir-om, trebalo bi da problem reši sa njima, a ne Er Srbijom - između ostalog je napisao.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

23.10.2023 17:58

Majstore potvrdu odnosno zamenski pasos se moze dobiti samo da se vratis kuci i nista vise, nema setkanja samo i jednom smeru i samo za jednu svrhu tj povratak u maticnu Drzavu. Pasos ako sam dobro shvatio, nije ukraden i nije unisten vec se sam vratio za Srbiju bez vlasnika. Nema prijave ukradenog dokumenta i sasvim je logicno sto se ne izdaje zamenski dok se ne utvrdi sta je sa originalom.