VODITELJKA KOJU JE MAJKA KUPALA GOLU SE PRVI PUT OGLASILA: Javnost je bila ŠOKIRANA ovim kadrovima, a OVE reči su napravile HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Dimitrijević objavila je video kojim se oglasila nakon što je majka kupala u kadi!

VODITELJKA KOJU JE MAJKA KUPALA GOLU SE PRVI PUT OGLASILA: Javnost je bila ŠOKIRANA ovim kadrovima, a OVE reči su napravile HAOS! (VIDEO)

Foto: instagram.com

Bivša žena Dragana Aleksića, voditeljka Jelena Dimitrijević, na svom Instagram profilu nedavno je podelila video na kojem se vidi kako je majka kupa nagu u kadi, a ona se sada oglasila i otkrila sve o tom činu. 

 

Naravno, kako to obično biva, javnost se podelila te je bilo i pregršt pozitivnih komentara u kojima su je, mahom njeni fanovi, podržali i razumeli svrhu ovog videa, ali bilo je i onih koji su bili protiv ovog čina voditeljke.

Voditeljka koja inače ima 33 godine uz objavu napisala je sledeće:

 

 

- Što me majka Tatjana kupa, saznaćete samo jedan razlog u ovom snimku a verujte da ih je bilo više. Dao Bog da kad treba kupamo jedna drugu još vekovima! Budite mi zdravo - napisala je na Instagramu Jelena, a potom dodala: 

- Razlog zašto vam se ja javljam, zato što neke stvari ja volim da objasnim, a neke i ne. Ali neke koje su jako važne, a šta su važne stvari i osnovne, to je, porodica i zdravlje. Ako nemamo zdravlje, ne možemo ni da imamo normalni život. Za sve ljude koji treba da razumeju, mislim da će razumeti. Nije me pogodilo ono što se pisalo na mojoj društvenoj mreži Instagram, uopšte, već želim da vam objasnim šta je u pitanju. Ja sam dobro, tu sam i da nije realno lepo da na jedan onako video snimak pun sreće, radosti, ljubavi, čovek dobije ružne komentare. Navikli smo na ružne komentare, poznata sam po tome da ispod naslova Jutjuba ne čitam, jer me to ne interesuje, jer nemam vremena - rekla je Jelena u video snimku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading