DA LI VAŠ PARTNER GLUMI VRHUNAC? Ovo su znakovi koji nepogrešivo otkrivaju istinu (FOTO)

Autor:

Lifestyle

27.10.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na osnovu prve studije koja je analizirala autentične snimke velikog broja parova tokom intimnih odnosa naučnici su došli do zanimljivih rezultata.

DA LI VAŠ PARTNER GLUMI VRHUNAC? Ovo su znakovi koji nepogrešivo otkrivaju istinu (FOTO)

Foto: Shutterstock

Istraživači sa Univerziteta Lund u Švedskoj utvrdili su kako prepoznati da li ljubavni partneri glume vrhunac na osnovu snimaka 2.239 intimnog odnosa koje su im dostavili parovi.

Studija, za koju se navodi da je prva koja je analizirala autentične intimne epizode, otkrila je da su preterano stenjanje i glasnije uživanje znakovi da žena glumi vrhunac, dok varijacije u visini tona i neki neočekivani zvuci znače da je vrhunac stvaran.

Primera radi, scena u kojoj Meg Rajan u filmu „Kad je Hari sreo Seli“ svakako bi bila preterana i samim tim i lažna.

- I za muškarce i za žene vokalizacije su postale duže, glasnije, sa više tonova kako je uzbuđenje dostizalo vrhunac - otkrivaju naučnici iz Lunda.

Prema njihovom istraživanju, muškarci uopšte nisu manje glasni.

- Govor ili minimalno verbalizovani uzvici su neuobičajeni. Vrlo mali broj vokalizacija bi mogao da bude uvršten u kategoriju vriska – navode istraživači.

Snimci su uključivali 21.314 uzdaha, 74.422 sloga i 54.145 stenjanja ili grcanja.

Republika

Foto: shutterstock

Preterano stenjanje i glasnije uživanje otkrivaju da žena glumi vrhunac

 

Blago stenjanje žena počelo je nešto ranije tokom se*sa, dok su muškarci uzdisali sve dok nivo uzbuđenja nije postao veoma visok, obično dostižući krešendeo 15 sekundi pre doživljenog vrhunca, piše Dejli mejl.

- Ova studija postavlja intrigantna pitanja. Čak 80 odsto žena u svetu lažira da je doživelo vrhunac, a isto priznanje stiže od trećine muškaraca – kaže britanski terapeut Filip Hodson.

Prema njegovim rečima, vrhunac u krevetu se često ne razlikuje od uzbuđenja na centralnom terenu Vimbldona.

S druge strane, britanski hirurg na TikToku nedavno je istražio tvrdnju da ispijanje kafe pre intimnog čina može da poveća vrhunac.

Dr Karan Rajan kaže da kofein u malim dozama sužava krvne sudove. Ali, u većim dozama kofein daje suprotan efekat – proširuje krvne sudove i poboljšava protkom krvi.

- Što je cirkulacija bolja, to je veći protok do erektilnog tkiva. Dakle, veća je verovatnoća da ćete dostići nivo uzbuđenja koje je uvod u vrhunac – objasnio je dr Rajan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading