TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM DEČKU: Uputila mu poruku zbog koje će se tresti!

Autor:

Zabava

23.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea tairović progovorila o bivšem dečku!

TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O BIVŠEM DEČKU: Uputila mu poruku zbog koje će se tresti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Tea Tairović nedavno je imala uspešnu turneju po Americi gde je u nekim gradovima oborila rekord posete kada su izvođači sa Balkana u pitanju.

Pevačica se uveliko priprema za turneju po Austrraliji početkom novembra meseca u okviru koje će posetiti tri grada.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

 

Uprkos čestim nastupima i stalnom kontaktu sa publikom Tei retko prilaze muškarci a sada je govorila o tome da li se plaše da joj priđu.

- Mislim da se muškarci ne plaše da mi priđu. Neki su vredni pažnje, neki malo manje, uglavnom gospodin pravi se nije pojavio. U pravu ljubav i prijateljstvo verujem, jer je to lutrija naći. Treba mi neko ko mi neće biti samo ljubavnik nego i prijatelj. Muškarci se zaljube u neku projekciju mene, u neku vamp ženu. Koja je uvek raspoložena, hrabra, jaka, srećna, uvek nasmejana...Nekada tu sliku i podržim na početku, da ne bude da mi odmah nešto fali (smeh), ali kada shvate da sam i ja ljudsko biće, neki odu, neki ostanu – rekla je Tea prilikom gostovanja na Blic televiziji.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tea Tairović Amig show

 

Teina izjava da ona "stiže brže od karme" nedavno je izazvala burne reakcije a pevačica je sada istu i objasnila.

- Iskrena da budem, ne znam ni sama šta sam htela tada da kažem, jer ja inače nisam osvetoljubiva. Bivšim momcima je teško da me zaborave jer izlazim iz frižidera tako da, gde ćeš bolju osvetu – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading