TEA TAIROVIĆ PONOVO SLOBODNA: Posle dve godine veze odjavila dečka biznismena!

Autor:

Zabava

28.09.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije mogla da izdrži pritisak nakon što se saznalo da su u ljubavnom odnosu!

TEA TAIROVIĆ PONOVO SLOBODNA: Posle dve godine veze odjavila dečka biznismena!

Foto: ATA Images/M.M.

Tea Tairović

Pevačica Tea Tairović raskinula je s biznismenom, muškarcem sa kojim je već duže vreme bila u ljubavnom odnosu. Kako govori izvor za domaći medij, njihov odnos je poslednjih meseci bio vrlo napet i često su imali nesuglasice, pogotovo otkako se saznalo da su u emotivnoj vezi, a pevačica je bila ta koja je odlučila da na tu priču stavi tačku. 

Tea je bila jako posesivna, često je umela da napravi dramu ni zbog čega. Za dve i po godine, koliko su bili zajedno, imali su dosta svađa i uvek su se mirili jer je Tei odgovarao takav odnos, da niko ne zna da su zajedno. Međutim, otkad je objavljeno da su Ivan i ona zajedno, postalo je nepodnošljivo. Tea je sumnjala da je Ivan to ispričao nekome, pa su se zbog toga često koškali. Na kraju je rešila da raskine s njim i oni više nisu zajedno evo već skoro mesec dana - rekao je izvor za Kurir. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

Poznato je da Tea vešto krije svoj privatni život, pogotovo ljubavne detalje, pa i voli da se zna s kim je u vezi. Kad god su je novinari pitali da li je zaljubljena, odgovarala je da nije, da nema dečka i da joj je tako odlično. Međutim, ona je taj odnos vešto krila od očiju javnosti i zapravo sve vreme bila u vezi. 

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik i voditelj Bora Santana za Kurir je potvrdio da su zajedno i da ih je on upoznao. 

- Tačno je da smo radili zajedno njegov rođendan. Ja njega znam dugo, samo nikad nismo pričali o tim stvarima ko je s kim, ali ako se on hvali po gradu, onda je najbolje da s njim kontaktirate. On je imućan čovek, tako da je sve moguće - kazao je on tada.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Teom na broj poznat redakciji, ali se ona nije odazvala na naše pozive. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading