LUNA ĐOGANI OTKRILA VELIKU TAJNU: Ovo joj pomaže da posle porođaja dovede liniju do savršenstva! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 2" pokazala čime se hrani.

LUNA ĐOGANI OTKRILA VELIKU TAJNU: Ovo joj pomaže da posle porođaja dovede liniju do savršenstva! (FOTO)

Foto: tiktok.com/printscreen

Luna Đogani se porodila pre mesec dana i već se trudi da povrati svoju liniju. Nekadašnja pevačica i rijaliti učesnica, koja je sada posvećena majčinstvu, redovno vodi računa o ishrani i vežba kako bi se što pre otarasila viška kilograma. Tako je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju ručka koji se našao na njenom meniju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani


Na slici se može videti pirinač, sveža zelena salata i komad mesa, što ukazuje na to da Luna vodi računa o balansiranoj ishrani bogatoj proteinima i vlaknima. Osim toga, ona redovno trenira, što dodatno doprinosi brzom gubitku kilograma.
Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani ishrana


Pored brige o ishrani i vežbanju, Luna i njen partner Marko Miljković su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja po drugi put. 4. oktobra su dobili drugu ćerku, kojoj su dali ime Lana. Kako je Marko ispričao, njihova starija ćerka Mia se oduševila novom članicom porodice i ne odvaja se od nje. Takođe, pomaže mami u svim obavezama oko bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading