SONJA JE OD MENE POKUŠALA DA NAPRAVI PUDLICU: Aca Lukas otkrio koju od TRI žene je najviše voleo!

Autor:

Zabava

04.11.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje popularnog folkera.

SONJA JE OD MENE POKUŠALA DA NAPRAVI PUDLICU: Aca Lukas otkrio koju od TRI žene je najviše voleo!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Prethodne noći u beogradskoj Areni održana je premijera filma "Pokidan", koji je inspirisan životom i karijerom pevača Ace Lukasa. Na ovom događaju, koji je okupio veliki broj kolega i članova porodice, prisutni su imali priliku da uživaju u filmu koji na zanimljiv način prikazuje životnu priču jednog od najpopularnijih srpskih pevača.

U publici su se našle i neke od najvažnijih osoba u Acinom životu. Njegova majka Vidosava Vuksanović bila je jedna od zvanica, zajedno sa najstarijim sinom Lazarom Vuksanovićem i njegovom suprugom Anom. Ova atraktivna brineta je prošle godine postala deo Acine porodice, a već su stekli lep odnos.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

Pored njih, u publici se našla i Acina ćerka Viktorija, koju je dobio iz trećeg braka sa Sonjom Vuksanović. Zanimljivo je da je Viktorija bila u društvu svoje polusestre Sofije Šašić, koja je ćerka poznatog pevača Željka Šašića i Acine bivše žene. Ovaj detalj dodatno je privukao pažnju medija, budući da se u filmu "Pokidan" govori i o Acinim odnosima sa bivšim suprugama.

Inače, Aca Lukas ženio se tri puta, a detalji odnosa sa suprugama našli su se i u njegovoj biografiji "Ovo sam ja - Aca Lukas".

- Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu - sumirao je tada Lukas odnos sa njih tri u jedno rečenici.

Aca i Sonja venčali su se 2010. godine, a sedam godina kasnije usledio je razvod praćen sukobima i skandalima.

Pevač nikada nije krio da je Sonju voleo više nego bilo koju drugu ženu, a ona je i posle razvoda zadržala Acino prezime. Iako je sada definitivno ljubav gotova, Lukas kaže da njih dvoje imaju lep odnos i da se poštuju zarad zajedničke ćerke Viktorije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas Arena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading