KOMŠIJE, KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Hrvatski nacisti pevali pesme Tompsona, čoveka koji je iz dna duše MRZEO Srbe! Fudbaleri im se PRIDRUŽILI (VIDEO)

Autor:

Sport

22.11.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su pokazali pravo lice.

KOMŠIJE, KAKO VAS NIJE SRAMOTA? Hrvatski nacisti pevali pesme Tompsona, čoveka koji je iz dna duše MRZEO Srbe! Fudbaleri im se PRIDRUŽILI (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj naredne godine, ali je trijumf nad Jermenijom ostao u senci skandala.

Naime, stihovi pesama osvedočenog srbomrzca Marka Perkovića Tompsona orili su se Maksimirom posle plasmana komšija na EURO 2024.

Hrvati su savladali Jerme s 1:0 golom Budimira u finišu prvog poluvremena, a čim se završila utakmica sa razglasa je krenula Tompsonova pesma "Lijepa li si".

Ceo "Maksimir" je zapevao ovu pesmu i fudbaleri su pali u trans, pa su potrčali jedan drugom u zagrljaj po terenu. Kako je to izgledalo pogledajte na ovom linku.

Foto: www.profimedia.rs

fudbaleri hrvatske reprezentacije slave plasman na EP

Podsetimo, Marko Perković Tompson nikada nije krio koliko ne voli Srbiju i sve vezano za našu zemlju, te i u svojim pesama često veliča zločine Hrvata nad našim narodom.

Takođe, zbog njega se na udaru javnosti svojovremeno našao i Manuel Nojer kada je u jednom baru zapevao upravo stihove pesme "Lijepa li si", a prestižni "Bild" je osuo paljbu po njemu i u svom tekstu istakao kako "Peva pesme čoveka koji slavi zločine ustaša i ubijanje Srba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
A ona je Crvena Petokraka

22.11.2023 12:20

A sta se peva na RAJKU !? Cetnicke pesme