TUGA! BRITANIJA U ŠOKU I ŽALOSTI: Četiri tinejdžera poginula u stravičnoj nesreći tokom kampovanja, njihova tela pronađena tek posle dva dana

Autor:

Svet

22.11.2023

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri tinejdžera, Dževon Herst (16), Harvi Oven (17), Hugo Moris (18) i Vilf Henderson (17), nažalost su preminuli kada je njihov automobil sleteo sa seoskog puta, prevrnuo se i upao u vodu u Snoudoniji, planinskom regionu na severozapadu Velsa.

TUGA! BRITANIJA U ŠOKU I ŽALOSTI:  Četiri tinejdžera poginula u stravičnoj nesreći tokom kampovanja, njihova tela pronađena tek posle dva dana

Foto: Tanjug/AP

Porodice su izgubile kontakt sa njima dok su bili na kampovanju u nacionalnom parku. Tinejdžeri su prijavljeni kao nestali u ponedeljak popodne nakon što nisu stigli kući u Šropšir u Engleskoj.

 

Nakon dvodnevne potrage, koja je uključivala helikoptere gorske službe spasavanja, policije i obalske straže, pronađen je srebrni “ford fijesta” u kojem su bili tinejdžeri.

 

Policija je saopštila da je smrt tinejdžera, koji su svi polagali za A stepen, izgleda biti “tragična nesreća” i da se istrage nastavljaju da bi se utvrdilo šta se dogodilo.

Majka jednog od tinejdžera koji su poginuli u strašnoj saobraćajnoj nesreći izjavila je: “Imam osećaj da sam u noćnoj mori” . Policija je pronašla automobil u kojem su se nalazili tinejdžeri nakon što su nestali tokom kampovanja u Snoudoniji . Svi tinejdžeri bili su studenti iz Šropšira .

Na osnovu dostupnih informacija, nije jasno da li su tinejdžeri bili sami na kampovanju. Međutim, kampovanje u divljini je tehnički ilegalno u većem delu Velike Britanije, ali se generalno toleriše u Snoudoniji ako se pridržavaju određene smernice. 

 

Većina zemljišta u Nacionalnom parku Snoudonija je privatno vlasništvo, tako da ako želite da ostanete na pravoj strani zakona, moraćete da potražite dozvolu vlasnika zemljišta (obično farmera) za kampovanje u divljini. 

 

To se, međutim, generalno toleriše od strane vlasnika zemljišta ako je u pitanju samo mala grupa ljudi koja kampuje, i šatori su postavljeni na otvorenom terenu i daleko od puteva. Bez dodatnih informacija, ne može se sa sigurnošću reći da li su tinejdžeri bili sami ili su bili pod nadzorom odraslih. Istraga je i dalje u toku.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading