UŽAS KOD SOPOTA! Kabina kamiona prignječila glavu vozača - U stravičnoj nesreći jedno lice izgubilo život!

Autor:

Hronika

22.11.2023

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mestu Dučine kod Sopota desila se tragedija u kojoj je život izgubilo jedno lice.

UŽAS KOD SOPOTA! Kabina kamiona prignječila glavu vozača - U stravičnoj nesreći jedno lice izgubilo život!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć na terenu

Tragedija u mestu Dučine kod Sopota potresla je njegove meštane i okolinu. Naime, jedno lice je izgubilo život nakon što je kamion kiper, vozeći se kolovozom, iskliznuo i prevrnuo se u njivu. Prema informacijama, vozač kamiona je, nažalost, završio ispod prevrnutog vozila i nije pokazivao znake života.

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali nažalost mogli su samo da konstatuju smrt vozača. Kako su naveli očevici, glava vozača se nalazila ispod kabine kamiona, što je dodatno otežavalo izvlačenje njegovog tela. Pomoć je pružena uz pomoć bagera, koji je podigao kamion kako bi se telo nastradalog vozača izvuklo.

Saobraćaj na tom delu puta je bio delimično obustavljen tokom intervencije. Uzrok nesreće još uvek nije poznat, a istraga je u toku. Međutim, ova tragedija je ponovo skrenula pažnju na bezbednost u saobraćaju i potrebu za poštovanjem propisa.

Osim toga, ova nesreća je podsetila na opasnosti kamiona kipera, koji mogu biti vrlo nestabilni prilikom vožnje i zahtevaju posebno opreznu vožnju. Vozači ovakvih vozila moraju biti dodatno obučeni i svesni rizika koje nose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading