HOROR U STOPANJI! U direktnom sudaru kamiona i automobila dve osobe povređene!

Autor:

Hronika

10.11.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izveštaji sa terena pokazuju da je saobraćaj kroz Stopanju potpuno obustavljen zbog udesa i policijskog uviđaja.

HOROR U STOPANJI! U direktnom sudaru kamiona i automobila dve osobe povređene!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Shutterstock

Policija i hitna

Jutros nešto pre 7 sati, magistralni put Kruševac-Trstenik bio je poprište ozbiljne saobraćajne nesreće koja je rezultirala povredama dve osobe. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo iz za sada nepoznatih razloga kada su direktno sudarili kamion i automobil u mestu Stopanja.

Silovit udarac ostavio je tragove nesreće duž magistralnog puta, s delovima automobila i šasijom rasutim svuda. Hitna pomoć je promptno reagovala i stigla na lice mesta zajedno s policijom. Povređene osobe su brzo zbrinute, a zatim transportovane u Opštu bolnicu Kruševac radi daljeg lečenja.

Izveštaji sa terena pokazuju da je saobraćaj kroz Stopanju potpuno obustavljen zbog udesa i policijskog uviđaja. Policijske ekipe su angažovane kako bi utvrdile uzrok nesreće i preduzele neophodne korake.

Očevici su izjavili da je silina sudara bila takva da su delovi vozila razasuti po putu, što dodatno ukazuje na ozbiljnost situacije. Hitna akcija spasavanja i brza reakcija medicinskih i policijskih timova igraju ključnu ulogu u situacijama ovakve vrste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading