TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA ADI! "Fijat" se zakucao u kamion - ogromna kolona vozila se stvorila!

Autor:

Hronika

22.11.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužva na Radničkoj ulici, ali bez povređenih.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA ADI! "Fijat" se zakucao u kamion - ogromna kolona vozila se stvorila!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u jutarnjim časovima u Radničkoj ulici kod Ade Ciganlije izazvala je zastoj u saobraćaju. Prema informacijama, u udesu su učestvovali kamion i automobil marke "fiat". Srećom, nema povređenih osoba, ali je pričinjena materijalna šteta.

Kamion i automobil su se sudarili oko 8.30 sati, a zastoj u saobraćaju je ubrzo raščišćen. Ipak, ova saobraćajna nesreća je privukla pažnju prolaznika, s obzirom na to da se dogodila na jednom od najprometnijih poteza u Beogradu.

Prema rečima očevidaca, kamion je udario u zadnji deo automobila marke "fiat", koji se nalazio ispred njega. Srećom, vozači su brzo reagovali i izbegli veću nesreću. Ipak, oštećenja na vozilima su vidljiva, a ceo događaj je izazvao gužvu u saobraćaju.

Ovo nije prva saobraćajna nesreća koja se dogodila u ovoj ulici. Prema rečima stanara, česte su nezgode na ovom delu puta, zbog čega su se građani već navikli na ovakve situacije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading