ONA ĆE IGRATI KLJUČNU ULOGU KADA VILIJAM POSTANE KRALJ! Ko je LEJDI koju porede sa Kejt Midlton, oči monarhije uprte su u nju!

Autor:

Svet

15.06.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako još uvek studira, već sada privlači pažnju javnosti svojom zrelom pojavom i posvećenošću porodici

ONA ĆE IGRATI KLJUČNU ULOGU KADA VILIJAM POSTANE KRALJ! Ko je LEJDI koju porede sa Kejt Midlton, oči monarhije uprte su u nju!

Foto: Profimedia

Današnja proslava službenog rođendana kralja Čarlsa III u Londonu okupila je brojne članove kraljevske porodice, među kojima je posebno blistala Sofi, vojvotkinja od Edinburga, u svojoj žutoj haljini.

Prisustvovala je i njena ćerka, Lejdi Luiz Vindzor, koja svojom javnom pojavom i zrelošću izaziva pažnju i budi nade za budućnost britanske dinastije.

Foto: Profimedia

Vojvotkinja Sofi vojvoda od Edinburga sa ćerkom Lejdi Luiz Vindzor

Lejdi Luiz - Mlada i perspektivna članica porodice

Lejdi Luiz Vindzor, ćerka vojvotkinje i vojvode od Edinburga, privlači pažnju javnosti svojom elegancijom i odmerenošću. Iako je trenutno na drugoj godini Univerziteta Sent Endrjuz, već sada se spekuliše o njenom mogućem značajnom doprinosu kada jednog dana princ od Velsa postane kralj.

Njena bliskost sa bakom i dekom, kraljicom Elizabetom II i princom Filipom, kao i angažman na porodičnim događajima, izdvajaju je kao značajnu figuru u budućnosti kraljevske porodice.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Britanska kraljevska porodica

Porodične veze i odgovornost

Sofi, vojvotkinja od Edinburga, i njen suprug, vojvoda od Edinburga, igraju važnu ulogu u podršci kraljevskoj porodici, posebno u trenucima zdravstvenih izazova kroz koje prolaze Kejt Midlton i kralj Čarls.

Njihova deca, Lejdi Luiz i Džejms, takođe se ističu svojom posvećenošću porodici i javnim angažmanima, stvarajući time temelje za budućnost britanske monarhije.

Kraljica Elizabeta obožavala je stav svoje snaje Sofi prema javnosti i način na koji je balansirala između službenih dužnosti i porodice.

Luiz (20) je na drugoj godini na univerzitetu Sent Endrjuz, dok će Džejms (16) ove godine polagati GCSE ispite. Kada princ Vilijam postane kralj, nadam se da će slediti primer svoje bake, kraljice Elizabete, i zamoliti svoje rođake, uključujući Lejdi Luiz i Džejmsa, da sa njim podele dužnosti. Nadajmo se da će Vilijam shvatiti da "smanjena" monarhija ne bi zaštitila instituciju, kao što neki tvrde, već bi dovela do njene eventualne "smrti" i monarhija bi izgubila na važnosti.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Britanska kraljevska porodica

Lejdi Luiz - Iz perspektive javnosti

Lejdi Luiz Vindzor, iako trenutno još uvek studira na Univerzitetu, već sada privlači pažnju javnosti svojom zrelom pojavom i posvećenošću porodici.

Njena uloga kao budućeg člana kraljevske porodice izaziva interesovanje medija i javnosti, te se očekuje da će njen doprinos biti značajan u narednim godinama.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Britanska kraljevska porodica

Uz podršku svojih roditelja i sazrevanje u okviru kraljevske porodice, Lejdi Luiz Vindzor predstavlja mladu i perspektivnu figuru koja bi mogla da odigra ključnu ulogu u budućnosti britanske monarhije.

Njena bliskost sa kraljevskom porodicom, kao i odgovornost koju već sada pokazuje, ukazuju na to da će njen doprinos biti od velikog značaja kada za to dođe vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading