"BOMBA" POSLE VELIKE POBEDE NAD BRAZILOM! Svetski šampion ostaje bez selektora!

Autor:

Sport

22.11.2023

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski stručnjak Lionel Skaloni odlučio je da se povuče sa selektorske klupe.

"BOMBA" POSLE VELIKE POBEDE NAD BRAZILOM! Svetski šampion ostaje bez selektora!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni najavio je danas da će podneti ostavku na ovu funkciju, prenose lokalni mediji.

Aktuelni vladari planete pobedili su noćas u Rio de Žaneiru Brazil rezultatom 1:0 u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Jedini gol postigao je Nikolas Otamendi u 63. minutu.

- Hteo sam da kažem jednu stvar... Moram u ovom trenutku da razmislim o dosta toga. Moram da razmislim o tome šta ću da učinim. Nije ovo moj odlazak, ali moram da razmislim. Teško je nastaviti pobeđivati. Naši igrači zaslužuju trenera, koji će da im pruži maksimalnu energiju. Reći ću to predsedniku Saveza i igračima - rekao je Skaloni na konferenciji za medije.

Foto: www.profimedia.rs

Lionel Skaloni

On je potom napustio salu za konferencije, pošto nije želeo da odgovara na pitanja novinara.

Argentinski mediji navode da je Skaloni potom zamolio svoj stručni štab da se vrate na teren kako bi se zajedno fotografisali.

- U euforiji i slavlju smo dobili tu vest. Bio je to šok. Moraćemo da razgovaramo sa selektorom, nadam se da će da bude smireniji. Ovo je bila teška nedelja za nas - istakao je Otamendi, strelac pobedonosnog gola za "gaučose".

Argentina je prva na tabeli kvalifikacija za Mundijal 2026. sa 15 bodova.

Skaloni je svetske šampione preuzeo posle Mundijala 2018. godine. On je selekciju Argentine vodio na 66 utakmica, a ostvario je 48 pobeda, 12 remija i šest poraza. Sa nacionalnim timom osvojio je Kopa Ameriku 2021. i Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading